Hogy működik az autópálya díjak fizetése Szerbiában?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyünk Szerbiába, Novi Sad-ba (Újvidék), ahol a határt Röszkénél lépjük át. Ahogy néztem, Novi Sad-ig csak az A1-es autópályán kell mennünk és vissza is értelemszerűen. Ott hogy működik az autópálya díj? Olvastam hogy kapuk vannak, ez azt jelenti, hogy amíg nem érek fizetős kapuhoz, addig mehetek és nem kell előre matricát váltanom, mint itthon?
Illetve kb mennyibe fog kerülni ez a díj? Ezt oda vissza meg kell vásárolni, vagy ennek is van egy időkorlátja, például 1 hét?
Kérlek, aki tud segíteni részletesen írja le, első utam egyedül külföldre autóval.
Köszönöm előre is!
2021. jún. 29. 18:32
1/2 anonim válasza:
Fizető kapuk vannak. Amikor behajtasz a fizetős szakaszra, ad egy jegyet az automata és ez alapján fizetsz a szakasz végén. Kártyával érdemes fizetni, gyorsabb, egyszerűbb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. jún. 29. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!