Kezdőoldal » Utazás » Európa » Belgrádba szeretnék utazni,...

Belgrádba szeretnék utazni, de semmi lehetőséget nem találok?

Figyelt kérdés
Belgrádba szeretnék utazni. Repülővel átkell szállni vagy Németországban vagy Ausztriában és drága... kocsim sajnos nincs. Vonatot néztem, elvileg az Bp - Belgrádot összekötő út pont építés alatt van. Buszokat szintén néztem, találtam járatokat, viszont mikor rámegyek a jegyekre már azt írja nincs járat... Csak autóval tudnék menni?

2021. jún. 27. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
2%

Világjárvány idején az ember oda utazik, ahova lehet.

Azt nem próbálod meg, hogy abból a rengeteg értelmes úticélból, ahova most olcsón lehet menni választasz egyet?

2021. jún. 27. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Flixbus már újra jár, kétnaponta van járat a Népligetből.
2021. jún. 27. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

"de semmi lehetőséget nem találok"

És hol kerested mert kb az első útvonaltervezős oldal kidobja az összes lehetőséget.

2021. jún. 27. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Vonattal Kelebia átszállással Szabadkáig juthatsz el, onnan busszal kell utazni. Napi egy vonat jár át.

Ezek szerint a Flixbus is jár már.

Továbba a Szeged-Szabadka buszok is közlekednek már.

2021. jún. 27. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a Gea Tours-szal szoktam utazni, ez egy minibusz szolgáltatás, háztól házig 30 euró. Normál körülmények közt naponta több is van, minden napszakban, most kevesebb.

[link]

2021. jún. 27. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!