Belgrádba szeretnék utazni, de semmi lehetőséget nem találok?
Figyelt kérdés
Belgrádba szeretnék utazni. Repülővel átkell szállni vagy Németországban vagy Ausztriában és drága... kocsim sajnos nincs. Vonatot néztem, elvileg az Bp - Belgrádot összekötő út pont építés alatt van. Buszokat szintén néztem, találtam járatokat, viszont mikor rámegyek a jegyekre már azt írja nincs járat... Csak autóval tudnék menni?2021. jún. 27. 13:50
1/5 anonim válasza:
Világjárvány idején az ember oda utazik, ahova lehet.
Azt nem próbálod meg, hogy abból a rengeteg értelmes úticélból, ahova most olcsón lehet menni választasz egyet?
2/5 anonim válasza:
A Flixbus már újra jár, kétnaponta van járat a Népligetből.
3/5 anonim válasza:
"de semmi lehetőséget nem találok"
És hol kerested mert kb az első útvonaltervezős oldal kidobja az összes lehetőséget.
4/5 anonim válasza:
Vonattal Kelebia átszállással Szabadkáig juthatsz el, onnan busszal kell utazni. Napi egy vonat jár át.
Ezek szerint a Flixbus is jár már.
Továbba a Szeged-Szabadka buszok is közlekednek már.
5/5 anonim válasza:
Én a Gea Tours-szal szoktam utazni, ez egy minibusz szolgáltatás, háztól házig 30 euró. Normál körülmények közt naponta több is van, minden napszakban, most kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!