Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen úticélokat ajánlanátok?

Milyen úticélokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meg szeretném lepni a párom egy hosszúhétvégés kiruccanással (péntek-hétfő, max kedd). Október/november környékén.

Olyan úticélt keresek Európában, ami városnézős utazás lehet, viszont jó idő van ősszel is (jobb, mint itt).

Tudtok ilyen városokat ajánlani tapasztalatok alapján?

Amin gondolkodtam: Athén, Istanbul, Barcelona.

Köszönöm szépen a javaslatokat!

2021. jún. 27. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Róma
2021. jún. 27. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Novemberben már nagyon kétesélyes a dolog. Lehet, hogy kifogsz egy szép 18 fokos, napos időt, de az undorító szürke lónyál is előfordulhat még az említett városokban is.

Egyébként Athén elképesztően ocsmány, oda biztosan ne. Isztambul, Barcelona jó választás, ahogy Róma és Lisszabon is. Ugyan nem az ilyen utakra a legjobb, de Szicíliát is ajánlom. Csak csináljatok belőle csütörtök-keddet legalább, hogy 3 teljes napotok meglegyen és béreljetek autót.

2021. jún. 27. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Málta olyankor is kelkemes és kvázi dz egész egy nagy város. Van látnivaló bőven.
2021. jún. 27. 13:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Róma már megvolt, imádtuk :)

Athén tényleg nem szép? :0 már ezer éve oda szeretnek elmenni, imádom a történelmi helyeket. Nagy csalódás lenne :(

Köszönöm, megnézem ezeket a helyeket is! Máltán én már voltam, de csak nyáron. Nem is jutott eszembe most, mint opció, de nagyon tetszett így azt is számításba veszem! :)

2021. jún. 27. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:

4

Athén nem kimondottan szép, van az 8-10 látványosság amit mindenki ismer de azontúl szerintem nem sok látnivaló van. Max 1 napos dolog az egész. Persze ha béreltek egy autót akkor a környéken is vannak érdekességek. Vagy átkompoztok valamelyik kisebb szigetre. Az sem egy rossz program, csak akkor ott kell szállást foglalni mert ritkán járnak a kompok.

2021. jún. 27. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Ó értem. Hat akkor ez most kilőve, inkább mondjuk egy görög körútba foglalnám majd bele ha 1-2 hétre tudunk menni, így annyira nem éri meg.
2021. jún. 27. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Isztambulnal nem kell jobb, menjetek oda, gatrantaltan elvezni fogjatok.
2021. jún. 27. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nápoly-Capri
2021. jún. 27. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Én Lisszabont vagy Alicantét ajánlom. Mindkét városban decemberben voltunk, még a covid előtt, 20 fok, napsütés. Látnivaló is van, hosszú hétvégére ideális.
2021. jún. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!