Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen idő van Pisában?...

Milyen idő van Pisában? Október táján?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Ha nemrég lett kipisálva valakiből, akkor még elég meleg, olyan 37-36 fok, aztán gyorsan hülni kezd, főleg mert Októberben már nem a legmelegebb a vécécsésze, és ha túl sokáig fürdesz benne, akkor csípni is fog.
2010. aug. 25. 21:15
 2/5 anonim válasza:
50%
A pisaban altalaban langyos, mondhatni enyhen meleg ido van.
2010. aug. 26. 02:15
 3/5 anonim ***** válasza:
én pár éve októberben voltam, én is azt hittem jó idő lesz, de vennem kellett télikabátot, mert elég sokat esett a nyaralás első napjaiban, és hűvös is volt. ott is, és aztán rómában is, viszont az utolsó 3 napon már nagyon jó idő volt, pedig északabra mentünk, firenzébe. szóval október táján már a szerencsén múlik, mit fogsz ki.
2010. aug. 26. 11:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Köszönöm az információdat az "októberi Pisáról". Nagyon díjazom a leleményességed. Kívánom, hogy a jó Isten megajándékozzon téged, hogy október minden napján csak "Pisában" fürdjél.

Hogy csípjen..;) ja és egyből úgy fagyj bele a wc csészébe, hogy majd 2011 májusában tudj válaszolni erre;).... puszíííí

2010. szept. 6. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm a választ..:)
2010. szept. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!