Szerinted Szlovákia vagy Ukrajna a jobb hely?
Figyelt kérdés
Miért?2021. jún. 17. 09:30
A kérdező szavazást indított:
Szlovákia.
Ukrajna.
24 szavazat
1/7 D. Brasco válasza:
Feltételezem nem komoly a kerdes?!
Ukrajna!?Európa egyik legcsóróbb leglepukkantabb putria.....nem mint ha szlovákia akkora nagy sztár lenne,de a kettőt egy lapon említeni nem lehet!
2/7 anonim válasza:
Én Ukrajnát mondanám. Az elsőnek a csórósággal igaza van, de azért Kijiv nem rossz hely, plusz a tengerparti rész is fain, mindemellett olcsóság van: üzemanyag, cigi, vodka mellett, alapvetően a kaják, egyéb üdítők is tök jó árban vannak.
Ukrajna jó hely, Szlovákiában a Tátrába szoktam menni, az se jó,csak nagyon drága.
Én szeretem az olyan országokat, ahol cirill betűket használnak, lehet csak nálam ilyen betegség... 😅
4/7 anonim válasza:
Úgy általában Szlovákia. Ukrajna viszont izgalmasabb és igen, ár-érték arányban többet kapsz.
5/7 anonim válasza:
Mindkettő másért jó. Szlovákiában a Tátra csodálatos, Ukrajnában pedig nagyon jók és olcsók a gyógyfürdők.
6/7 anonim válasza:
Szlovákiában élni, és átjárni Ukrajnába vásárolni.
7/7 anonim válasza:
Turistaként Ukrajna egy baromi olcsó és érdekes hely, nézd meg Lemberg (Lviv), Kijev vagy Odessza városát, meg fogsz lepődni. Nyílván nem Zaporizzsja-külsőbe kell menni nyaralni, de meglepően alulértékelt ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!