Kezdőoldal » Utazás » Európa » Izola, Piran vagy Portorož?...

Izola, Piran vagy Portorož? Mely szlovén városban töltenétek el pár napot?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 09:01
1 2
 1/12 D. Brasco ***** válasza:
100%
Nem is lehet kerdes hogy Piran.
2021. jún. 14. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Piran. Félig off topic, de elképesztő, hogy milyen árak vannak Szlovéniában (szállás), és nem csak a tengerparton, de Ljubljanában is.
2021. jún. 14. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Piranban. De ha strandolni szeretnék, akkor Portoroz.
2021. jún. 14. 11:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Voltam mindhárom helyen. Szép hely mindhárom. Szinte össze is vannak nőve. Piran picike, szinte csak régi épületekkel. Amelyek persze szépen karban vannak tartva. De több napot annak érdemes ott töltenie, aki bőven el van látva zsetonnal.

Portorožnak van luxus sétánya, és „olcsó” utcái is. Nekem az egyik túl zajos (értsd: zsúfolt), másik része unalmas. Szép, kellemes, de érdektelen.

2021. jún. 14. 11:11
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

2# ne is mondd! én is dobtam egy hátast amikor megláttam... majdnem 1 hét Montenegró kijön itt pár napból, csak nem szeretnénk annyit vezetni :(

2021. jún. 14. 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért nem mentek repülővel?
2021. jún. 14. 11:49
 7/12 A kérdező kommentje:
párom nem szeretne még repülni a sok ember miatt :D
2021. jún. 14. 12:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az igaz, hogy oda nem kérnek tesztet sem, szóval bárki lehet a gépen... Bulgária esetelg? (Tudom, nem olyan szép, mint Szlovénia, de baromi olcsó, és oda csak oltással, teszttel, vagy a betegségen átesve lehet csak utazni)
2021. jún. 14. 12:45
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötletet, nekem nem is jutott eszembe Bulgária, utána fogunk olvasni :)
2021. jún. 14. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Horvátország nem játszik? Közelebb van, mint Bulgária vagy MNE, árban viszont jobb, plusz ha lementek Dalmáciába, akkor az időjárással is nagyobb eséllyel jártok jobban. Primosten, Trogir, Hvar, Makarska - ezek sztem überelik bőven a többit. (Talán Budva Montenegróból még ebbe a "körbe" sorolható.)

Ha marad a Szlovénia, akkor viszont az eredeti kérdésre válaszolva egyértelműen Piran-Portoroz. Itt tényleg 25-30 perc séta a különbség.

2021. jún. 14. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!