Izola, Piran vagy Portorož? Mely szlovén városban töltenétek el pár napot?
Voltam mindhárom helyen. Szép hely mindhárom. Szinte össze is vannak nőve. Piran picike, szinte csak régi épületekkel. Amelyek persze szépen karban vannak tartva. De több napot annak érdemes ott töltenie, aki bőven el van látva zsetonnal.
Portorožnak van luxus sétánya, és „olcsó” utcái is. Nekem az egyik túl zajos (értsd: zsúfolt), másik része unalmas. Szép, kellemes, de érdektelen.
Köszönöm a válaszokat :)
2# ne is mondd! én is dobtam egy hátast amikor megláttam... majdnem 1 hét Montenegró kijön itt pár napból, csak nem szeretnénk annyit vezetni :(
Horvátország nem játszik? Közelebb van, mint Bulgária vagy MNE, árban viszont jobb, plusz ha lementek Dalmáciába, akkor az időjárással is nagyobb eséllyel jártok jobban. Primosten, Trogir, Hvar, Makarska - ezek sztem überelik bőven a többit. (Talán Budva Montenegróból még ebbe a "körbe" sorolható.)
Ha marad a Szlovénia, akkor viszont az eredeti kérdésre válaszolva egyértelműen Piran-Portoroz. Itt tényleg 25-30 perc séta a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!