Mekkora esély van rá vajon, hogy ősszel megint lezárnak
mindent, és nem lehet utazni?
Figyelt kérdés
Logikusan azt gondolom, hogyha meglesz az egységes eu-s vakcinaútlevél, onnantól lehet utazni korlátozások nélkül. Vagy ezután is megtörténhet, hogy lezárnak újra mindent? A szállást le lehet mondani, de ha megvesszük a repülőjegyet, és nem tudunk elutazni akkor annak az árát elbukjuk...
2021. jún. 7. 20:05
1/7 anonim válasza:
Eselye van. Vedettseggel nem rendelkezo magyaroknak kartyat adnak oltas utan nulla vedertseggel. Meg sok ilyen hasonlo huzas, es vege-hossza nem lesz a mutansoknak, szelmalomharcnak. Pedig meg lehetne, lehetett volna fekezni.
2021. jún. 7. 20:39
2/7 anonim válasza:
A népesség kb 30 százaléka oltástagadó barom. Az idősebb korosztály kb 25 százaléka - noha veszélyeztetett - szenilis oltástagadó idióta.
Nincs vége. És ugyan miért is lehetne szabadon utazgatni, ha közben tömegével halnak meg mások?
2021. jún. 8. 15:20
3/7 A kérdező kommentje:
Mert azt mondták, hogyha be lesznek oltva az emberek, akkor lehet élni végre? Tehát akkor szerinted ez így fog menni a végtelenségig? Kisebbség miatt szivatják majd a többséget? Mert olyan sosem lesz, hogy mindenki be lesz oltva. Most sem oltatják magukat sokan, inkább trükköket találnak ki, hogy jussanak védettségihez... Döbbenetes ez számomra.
2021. jún. 8. 15:29
4/7 anonim válasza:
Hát kérdés azért hogy hol. EU-n belül én hajlok rá, hogy normalizálódik a helyzet, hacsak nem jön valami durva mutáns. Ha a többi tagállamban is ilyen mértékű lesz az oltástagadók aránya, egy következő hullámnál akár kötelezővé is tehetik.
Azon kívül kérdéses.
2021. jún. 8. 15:46
5/7 A kérdező kommentje:
Szeptember végén mennénk Barcelonába. De a repülőjegy nem lemondható, így nem merem megvenni... Ha megveszem, és szeptember elején bejelentik, hogy nem lehet utazni? Mi mindketten be vagyunk oltva eu által elfogadott oltóanyaggal, tehát ez nem lehet gond.
2021. jún. 8. 15:56
6/7 anonim válasza:
Nem tudom láttad-e, de mostanság 1-2 hónappal az út előtt adják bagóért a repjegyeket.
ugyan, miért is vennéd azokat meg most, amikor 1. drágák, 2. a fene tudja, utazhatsz-e.
Persze megveheted, pl a Ryanair engedi ingyen átfoglalni. De ha gondolkodnál picit, és elemeznéd az árakat, látnád, hogy most teljesen fölösleges szeptemberre bármit kalkulálnod.
(személyes véleményem szerint az utazás tervezése is rizikós.) Szóval tarts ki, és ha nem jön össze a szeptember, majd elmész máskor.
2021. jún. 8. 16:02
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen árak vannak most mert 2019 ősze óta nem repültem. Tavaly tavasszal is azt mondtuk, nem baj majd elmegyünk jövő tavasszal. Azaz idén. :D Megint nem sikerült, ismét azt mondtuk nem baj, majd jövőre. :D De most, hogy már karnyújtásnyira van az eu-s vakcinaútlevél elkezdtünk reménykedni. De amúgy nem vagyok az a fajta, aki az utolsó pillanatra hagy mindent, szeretek előre megtervezni mindent. Van egy szálláshely belföldön, ahova minden évben megyek egy hétre, és amikor eljövök le is foglalom a következő évi időpontot. :D Na én ilyen vagyok, így érthetőbb miért gondolkodom már most azon, hogy mi lesz pár hónap múlva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!