Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hálófülkés kocsival ki utazott...

Hálófülkés kocsival ki utazott már?

Figyelt kérdés

és még azt szeretném kérdezni hogy milyen élmény volt?

van benne valahol tisztálkodási lehetőség? pl zuhanyzás?

köszönöm előre is!

2010. aug. 24. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden csak pénz kérdése... ha az új típusú railjettel mész, azon már vannak extra szolgáltatások is jó pénzért. Én egy sima hálófülkés régi vonattal jártam meg a bp - bulgária utat, és tök jó volt, 24 órás út, de kipihenten szálltunk le a vonatról. A vonat zakatolása könnyen álomby ringatott :) de ehhez nem volt semmilyen tisztálkodási lehetőség a wc-n kívül, úgyhogy jól feltankoltunk nedves törlőkendővel :)
2010. aug. 24. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!

euronighttal megyünk bécsből velencébe. azt olvastam hogy az euronight kocsik jól felszereltek, de remélem ezalatt a fürdési lehetőséget is gondolják : )

2010. aug. 24. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hali, én mentem a wiener walzer Euronighttal bp-zürich útvonalon és a kocsiban van egy zuhanyzó, reggeli, adnak törlőkendőt meg mindent, nagyon jó volt, csak ha 2-en mentek akkor 2ágyast kérjetek ha 3an háromágyast, mert akkor összerakhatnak másokkal is akiket nem is ismersz.
2010. aug. 24. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
oké nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!