Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angol nyelvű igazolás oltásról?

Angol nyelvű igazolás oltásról?

Figyelt kérdés

Szeretnénk menni ausztriába de kellene nekünk egy angol vagy német nyelvű igazolás az oltásunról. Honnan lehet ilyet szerezni / igényelni?

Illetve aki járt mostanában az osztrákoknál mi kellett még az utazáshoz?

2021. máj. 26. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Letöltés, nyomtatás..

Ha már mindkét oltást megkaptátok, akkor vissza kell menni arra az oltópontra, ahol kaptátok, ott megmondják mi a teendő. Háziorvosnál ugyanez. Ingyenesen kötelesek kiállítani az angol vagy kétnyelvű igazolást. Ellenkező esetben meg ki kell verni a balhét.

Ha második oltásra még mentek, akkor meg ott helyben megcsinálja a doki, miközben kapod a szurit. Én holnap kapom az ismétlőt, kartonpapírra nyomtattam egy angolt, az útlevél mellé..

2021. máj. 26. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Anlage C és D

2021. máj. 26. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én aláirattam a dokival az osztrákok angol nyelvű papírját, illetve hivatalos hazain is rajta van angulul, amit második oltásnál kaptam. Bár előbbit előbb szabotálni akarta az asszisztens, hogy csak hivatalosat ad ki. Jövő hétvégén megyünk legkorabban Ausztriába túrázni, maud meglátjuk mi lesz.
2021. máj. 26. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk vidéken a háziorvos gond nélkül kitöltötte a magyar mellett az angol nyelvű igazolást is.
2021. máj. 26. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

En ezt vittem ma, ez nemet-magyar... Ugyan en oltast nem kerek, de betegseg miatt kitoltottek es igy mehetek Ausztriaba en is jovoheten

2021. máj. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!