Mennyibe kerül két főre egy egy hetes Horvátországi nyaralás?
Egyszer voltam pár éve, de mivel én csak egy kis részét fizettem, így nem tudom pontosan mi-mennyi, hogy mennyit kéne félretegyek.
A párommal szeretnék menni kettesben, autóval, 7 napra, apartmanba.
Főzni főznék ott, ha szükséges, ennénk reggelire/vacsira hideget, néha ebédelnénk valahol, így az étkezés nem kerülne sokba.
Nincsenek luxus igényeink, csak jó lenne pihenni egyet már...
Valaki, aki többször volt már, leírná a kb. költségeket? :)
10: igen, persze..
Ha egy adriai apartmant hasonlítasz egy siófoki 4-5*-os hotel árával, akkor tényleg olcsóbb. :)))
#10: nézd meg ezt: [link]
~6000 ft / éjszaka.
Hol találsz kb. 16-17 EUR-ért szállást Horvátországban, hasonló színvonalon?
Megnéztem.
Az apartmanoknál szoba ár van!
Vagyis ott kezdődik, hogy 6.500 + idegenforg. adó, és már 7 ezernél járunk.
Egy 4 fős családnál ez már 28ezer Ft.
Ennyiért simán találsz az Adriánál is.
Na mentem.
Normális ember ilyenkor:
-megnézi a szállásárakat
-megnézi hogyan juthat oda és mennyiért
-megnézi, milyen látnivalók vannak, milyen a közlekedés, kell-e autót bérelni
Tipikus magyar mentalitás, hogy itt is megy az okoskodás és a marakodás. Nyilván, van annyi intelligenciám, hogy elsőként megnéztem az átlag apartman-árakat és az élelmiszerárakat is, csak szerettem volna egy ÁTLAGOS képet kapni arról, hogy kb. ki mennyit költött/mi mennyi ÁTLAGOSAN.
Amúgy valóban sajnos olcsóbb az Adria (pl. egy hét), mint egy Balaton, 3 nap Siófok 2019-ben kb. 100e forintba került, egy átlagos szállodával, kevés költéssel.
A normális válaszokat köszönöm! Nem fogok többet ránézni a kérdésre, az ezután okoskodók csak maguknak írnak, felesleges egymás idejét pazarolnunk... ilyen "nézz utána" - Épp azt teszem itt is, ha eddig nem lett volna nyilvánvaló! :)
Évente többször utazom. A családi nyaralást is minden évben én szervezem, de esküszöm nem értem, hogy ha megnézted mennyibe kerülnek az appartmanok, és hogy mi mennyibe kerül kint, akkor mire voltál kíváncsi:D
Jajj most látom a hashtagekből, hogy ez az a leány, aki először Párizsra, Prágára, majd Sartira vonatkozóan is feltette ugyanezt a kérdést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!