Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában élők! Ott mennyit...

Angliában élők! Ott mennyit keresnek a mekis dolgozók? Megéri kimenni ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Biztos többet keresnek mint egy itt szakmával rendelkező ember.Szoval a fizetés szempontjából érdemes kimenni
2021. máj. 22. 23:10
 2/5 anonim válasza:
100%
Az hogy megéri-e az relatív. Ha csak megélhetésről van szó, meg lehet belőle élni (egyébként Crew Member keres kb 15000 fontot évente) plusz ha nem tudsz angolul akkor is jó, találnak neked olyan helyet ahol el vagy. A másik az, hogy lasszóval keresik az embereket a legtöbb mekibe és nekem nagyon rossz tapasztalataim voltak a kollégákkal és a főnökséggel, nem IQ bajnokok dolgoznak ott arra készülj...
2021. máj. 22. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mekiben sehol sem éri meg dolgozni, angliába mostmár nehéz kijutni, nagyon drága a lakhatás.

Maximum valamilyen végzettséggel érné meg.

2021. máj. 22. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz kijutni tény de szerintem megéri 4 éve vagyok itt étterem emeletén lakom heti 50 fontért ettől olcsóbbat sose fogsz találni inkább ebbe az írányba indulj el
2021. máj. 23. 00:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak megélhetésért mennék ki, nekem bőven elég ha van egy lakásom és napi 1-2x ehetek vmit. Az emberekkel nem lesz bajom (remélhetőleg), bàr nem tudom milyenek lehetnek az ottani emberek. De ha van rálehetőség én londonban élnék és mekiben akarok dolgozni. (Nem azért, mert nincs végzetségem. Hanem mert ezt szeretem).

Nyelvtudás terén, meg persze csak akkor álnék be dolgozni, ha tudok már angolul.

2021. máj. 23. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!