Hogyan kell Európai Egészségbiztosítási kártyát igényelni? Ha ezt fizetem akkor elég csak ezt fizetni? Ugye nem kell országonként külön?
Nincs már útlevél, drága kérdező. Te egy Polgár vagy, némi öntudattal a fejedben. (Ez az agyadat akarja szimbolizálni, amit használnod kellene).
Szóval felmész az ügyfélkapura, ott kipipálod, hogy kérsz ilyen kártyát és kiküldi a magyar állam.
Ettől még személyi kell az utazáshoz.
De biztosítás már nem fog kelleni.
Köszi a hasznos infót amúgy, amiket itt-ott elcsíptem.
De, hogy beszóljak én is nem teszem.
Ugyanis megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel.
Ennyit tehetek érted kedvesem!
"Hogyan kell Európai Egészségbiztosítási kártyát igényelni?"
ügyfélkapu vagy személyesen
"Ha ezt fizetem akkor elég csak ezt fizetni? Ugye nem kell országonként külön?"
szerintem te nem érted, mi ez a kártya. azt igazolja, hogy valamelyik eus országban fizetsz tb-t, tehát külföldön jogosult vagy bizonyos egészségügyi ellátásokra (országonként eltérő, mire)
"Nincs már útlevél, drága kérdező"
már hogy a viharba ne lenne?? csak a schengen országokba utazhatsz személyivel, azokon kívül KELL az útlevél
Lehet, hogy kell útlevél Kelet-Timorba, de oda meg nem kell Európai Eg.bizt. kártya. Jóreggelt.
Sajnos ügyfélkapun én nem találtam szabad időpontot. Éljen a magyar közigazgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!