Hova lehetne menni egy 13 és egy 10 éves lánnyal?
Az unokatestvéreimről van szó.Mind a két lánynak az az álma hogy repülőre ülhessenek és tengerparton legyenek.
Ha mennénk akkor jönne a párom,én és a két csajszi!
ezek a időpontok között tudnánk menni:
-okt.30-tól Nov.7-ig
-Dec.23-tól Jan 2-ig
-Ápr.22-tól Ápr.26-ig
-vagy az egész 2011es nyáron
aki ír annak előre is köszi
36N
Decembertől-áprilisig csak az egzotikus utazások jöhetnek szóba, ha fürödni is akarnak a tengerben. Dél Európa tengerei ilyenkor már hidegek. Ez csak pénz kérdése, gondolom ez esetben ötleted is van. :)
2011 nyarán Görögország,Törökország, Spanyolország (ha repülő)
Október-november.... Hát...talán Tunézia, Egyiptom, esetleg Törökország,de az már necces
koszi a válaszokat..
hát akkor szerintem várunk a 2011-es nyárra
Októberben vagy Áprilisban Londonba, Rómába vagy Páriszba menjetek, de lehet hogy egy 10 éves lányt még nem annyira érdeklia városnézés.
Ha nyáron mentek, akkor szerint Görögország, tengerpart :)
Olaszországba megy a wizzair-nek hihetetlenül olcsó járata. Nem tudom október végén milyen lehet a víz, talán ha a parton sütkérezni nem is lehet, azért lábat áztatni még igen. :) Elmehettek csak pár napra is, akkor már nincs szezon pont most néztem, mennyire olcsón lehet őszre már foglalni. A lányok a suliból nem hiányoznának, úgy látom az iskolai szüneteket soroltad fel :)
Elrepülhettek Rómába, Milánóba, Pisaba, vagy bárhova, ahol tudtok várost nézni is, de a tenger sincs olyan vészesen messze! Ha valami nagyobb költségvetésű nyaralásra gondoltatok, illetve komolyabb strandolásra, én is a nyarat ajánlanám :) Ha még kora tavasszal foglaltok, akkor nyárra is találtok nagyon olcsó repülőjegyet. Mi idén Velencében voltunk fillérekért. Repültünk is, várost is néztünk, fürödtünk is a tengerben :)
Nézd csak, Egyiptom jónak tűnik, novemberben is lehet fürödni, búvárkodni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__1108902-11-eve..
Pl. Insight tours (nem ismerem őket, szóval nem reklám akar lenni, de én pl. tőlük kértem árajánlatot)
Szerintem 2011 nyarán menjetek, mert akkor lehet jókat strandolni :)
Én is Görögországot, Olaszországot, Spanyolországot és Törökországot ajánlanám, vagy esetleg Bulgáriát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!