Horvát tengerpartra lejutni mennyire hegyes, szerpentines az út/autópálya?
A Dinári-hegységen ugyebár át kell kelni, a horvát autópálya nyilván kevésbé kanyargós és meredek, mint egy főútvonal, márpedig a korábbi utad során Bosznián át tuti az utóbbin mentetek, autópálya alig volt ott régebben (meg ma sincs sok).
Viszont külföldön kínlódni egy lerobbant autóval szerintem elrontja a pihenést, én lehet megfontolnám inkább a Regiojet vagy esetleg a MÁV-Start éjszakai vonatait. Persze akkor olyan szállást kell választani, ahol minden helyben van közel vagy kocsit bérelni. Olcsóbb nem lesz így, de nyugodtabb biztosan.
Autópálya is lehet kanyargós, de azért nem olyan szűk kanyarok, mint egy hegyi zergeugratós :) út.
Amúgy írd be a google maps útvonaltervezőjébe az útvonaladat, és végig tudod nézni, hogy mennyire szerpentines szakaszok vannak...
Hegyi zergeugratós....
Bamög de rég hallottam már ezt,még a kaját is majdnem félrenyeltem a vigyorgás közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!