Spanyolország mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Nem a vírusra gondolok, hanem a közbiztonságra.2021. ápr. 28. 23:06
2/8 Timi_R75 válasza:
Ahogyan én tapasztaltam, oka van annak, hogy a metrón rettentően kell vigyáznia az embernek az értékeire.
És oka van annak, hogy az erkélyek, ablakok rácsozhatóak, vagy külön zárral zárhatóak.
Ettől függetlenül megragadtad azt a rettegó m1 néző értelmi szintet, ami a kétszezhetvennyolcadik szempont egy olyan nagyszerű ország megítélésében, mint Spanyolország.
3/8 A kérdező kommentje:
csak kérdeztem, mert érdekelt.
2021. ápr. 29. 08:27
4/8 anonim válasza:
Olyan mint máshol Európában. A nagyvárosoknak nyilván van gettó része, ahogy Budapestnek is, de turistaként nincs ott dolgod.
5/8 anonim válasza:
Teljesen biztonságos, nincs mitől tartani. A köznapi óvatosság elég, de azt itthon is alkalmazzuk, szóval... :)
6/8 molnarmarcell21 válasza:
Nem voltam még ott, de Spanyolországban 0,6 a gyilkosságok aránya, nálunk meg 2,5.
8/8 Chris88 válasza:
Biztonságos. Még az olyan nagyvárosok is, mint Madrid. Éjjel is járkáltam az utcákon. Soha nem éreztem magam veszélyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!