Kezdőoldal » Utazás » Európa » London miért vesztette el a...

London miért vesztette el a varázsát a 20 év előtthöz képest?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 17:54
1 2
 1/16 Pretorius25 válasza:
30%
Mert sok a no go zóna! Sok a néger meg arab betántorgó!
2021. ápr. 5. 18:00
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Szvsz 20 éve se volt óriási varázsa, bár én összességében nem vagyok oda a nagyvárosokért.
2021. ápr. 5. 18:03
 3/16 Pretorius25 válasza:
60%
Én sem szeretem Londont, de gondolom 20 éve jobb volt a közbiztonság (ami nagyon fontos kritérium a turizmus szempontjából) helyzete, mint mostanság...
2021. ápr. 5. 18:07
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Londonnak varazsa csak az ejszakai elete, a vilag minden tajarol idearamlo hiressegek miatt van. Nagyvaros kategoriaban eleg sivar es ha igazi angolsagot akarsz latni, a kisvarosok es a falvak a nagyon angolok.
2021. ápr. 5. 20:22
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Annyi változott, hogy ma már nem csak a filmekben látod hanem 3000-ért elrepülhetsz oda úgy meg már nem olyan extra.
2021. ápr. 5. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
26 éves vagyok, sajnos 6 éves koromban még nem tudom milyen volt a varázsa. De én most szeretem. Többször is voltam már, nekem megvan a varázsa.
2021. ápr. 5. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat változott, húsz éve sem volt hatalmas varázsa. Én ettől függetlenül szeretem, de az igazi Angliát nem mutatja meg. Ahoz el kell menni vidékre, és lehetőleg minél távolabb a délkeleti részektől. Na azokon a helyeken van a legjobb varázs.
2021. ápr. 6. 08:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A "varázs" valami elképesztően személyes benyomáson alapuló dolog. Nekem London volt az első igazi külföldi utam szülők nélkül, a kedvenc zenekarom koncertjére két barátommal. Nyilván odáig meg vissza voltam érte, oda akartam költözni. Még mindig szuper helynek tartom, csak közben éltem még 20 évet.
2021. ápr. 6. 14:39
 9/16 anonim válasza:
81%
Angolt már nem sokat látsz. Indiai, pakisztáni, néger, lengyel, román. Ez is egyfajta varázs, csak nem egészen olyan, mint amilyet az angol nyelvkönyvek borítói sugallnak...
2021. ápr. 6. 21:36
 10/16 anonim válasza:
86%
Nekem London varázslatos hely, négy év három hónapot éltem ott, 2008.06.20-2012.09.20-ig, ezidő alatt, kétszer jártam Magyarországon. Ott valóban az számított,h ki vagy és nem az,h kinek a kije. Fél évnyi konyhai mosogatás,takarítás után el tudtam helyezkedni egy fémipari cégnél, később vezetői engedélyt szereztem buszra és el is helyezkedzem mint buszsofőr, a 6-os lett a fő vonalam ami a Wliiesden garázsból indulva bemegy a városközpontba, végig az Oxford street-en, az Oxford circus-nál fordul a Regent street-re, Piccadily circus, Traffalgar square, Strand, Aldwich...végig a legnagyobb nevezetességek között jártam emeletes busszal. Eközben a párommal a Wembley városházán kötöttünk házasságot és két fiam született a Northwick Park kórházban. Végül a párom hirtelen, minden előjel nélküli halála miatt szakadt meg a londoni történet, ezért varázslazos hely a számomra London és marad is mindörökké.
2021. ápr. 8. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!