Milyen Madrid időjárása?
Figyelt kérdés
Madrid az egyik kedvenc városom, és nagyon szeretnék ott élni majd. De mindenkitől azt hallom, hogy nem ritka ott a 40-45°C sem, ami azért elég durva. Főleg, hogy én nem is az, hogy nem bírom a melegek, hanem nagyon izzadok, és az eléggé kínos.:S Nem is a hónaljam, hanem a hátam.:(2010. aug. 19. 17:54
1/4 anonim válasza:
[link] Én voltam kint a BL döntő alkalmából, az még nem is a nagy meleg nyár volt, de olyan volt az ébredés mintha homokot öntöttek volna a pofámba. Semmi pénzért nem élnék ott, de hát te tudod.
2/4 anonim válasza:
én tavaly augusztusban voltam...ami ugyebár nyár&meleg.persze,hogy rohadt nagy meleg volt,de laza nyári ruhákban könnyű kibírni.:Damúgy meg Madridban nagyon sok a zöld,árnyékos terület,ahol hüvösebb van...Én is szívesen élnék ott,nekem is a kedvenc városom.:D
3/4 anonim válasza:
a nyár rettenetesen meleg, és még víz sincs a közelben, a tél pedig nagyon hideg, szóval az egyik legrosszabb időjárású város. de szép hely amúgy, bár én barcelonát jobb szeretem. kár, hogy ott katalán nyelvtudás nélkül nem érdemes letelepedni:-(
4/4 anonim válasza:
Döglesztően meleg nyár (de azért jó) és egy normálisnak nevezhető tél. Olyasmi, mint Mo-on. (Real meccsen télen sokszor látszik a félrekotort hó)
Én inkább a tengerpart felé venném az irányt, mert ott a tél nagy része elmarad.
Üdv, HajDoktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!