Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába mennék dolgozni de...

Angliába mennék dolgozni de lassan megőrülök a helyzettől. Mikor lesz vége ennek a rémálomnak?

Figyelt kérdés

Már éltem kint de tavaly nyáron hazaköltöztem, gondolván itthon is minden jó lesz. Most már lassan fél éve nincs munkám, leszámítva néhány apróbb alkalmi melót. Az előző munkahelyemre várnának vissza, de rengeteg pénzbe kerülne most elindulni, illetve a vele járó macera sem elhanyagolható.

Lassan megőrülök hogy itthon sem találom a helyem és számításom, s közbe visszamenni sem tudok emiatt a búbánatos vírus miatt. Közben pedig szép lassan fogy a félretett pénzem. Azt nem szeretném megvárni míg alig marad belőle valami.

Igazábol nincs is konkrét kérdésem, csak ki szeretném adni magamból a gondolataimat mert másnak nem tudom elmondani. Esetleg annyi, így irónikusan, hogy mikor lesz vége ennek a drágalátos járványnak?!

2021. márc. 20. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Május 17-re ígérte BoJo a stage 3-at az ujranyitasra akkor megindulhatnak a gépek.

Amúgy ebben az idegallapotban vagyok én is, csak én haza felé mennek végre!

[link]

2021. márc. 20. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem aggódnék ennyire a tanfolyam miatt.

Ha nem tudsz levizsgázni akkor persze elvesztegetett pénz, de ha addig kijössz, mahd hazautazol emiatt, plusz teszteket fizetsz, karanténban vagy... ennek az összegnek a sokszoroság bukod el

2021. márc. 21. 12:02
 13/14 A kérdező kommentje:
#12, igen tudom. Eredetileg nem rég lett volna a vizsga. Ha meglenne, már mennék is ki, de mint írtam, el van halasztva május közepére. Úgy viszont nem mehetek ha még nem tudom biztosra hogy haza fogok tudni jönni.
2021. márc. 21. 12:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted amit irtad. Nekem tök mindegy minkor lenne a vizsga, ezt most nézd olyan veszteségnek ami sokszorosan visszajön. Ez most elúszik és kész.

Tök mindegy haza tudnék e menni, és nem jönnék, mivel sokkal mínuszosobbra jönnék ki

2021. márc. 21. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!