Jönnek a vakcina útlevelek! Utazhat majd az EU-ban az, aki EU által el nem ismert (orosz, kínai) vakcinát kapott?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 10:27
11/17 anonim válasza:
A kérdező tegnapi kérdése mára már igaz lett!
Ma reggel mondta be a rádió, hogy már két ország már kikötötte, hogy beutazáshoz kérni fogják az EU-s vakcinák kétszeri beadásának az igazolását.
Különben 2 hét karantén, saját költségen.
12/17 anonim válasza:
10-es erről beszélek: [link]
Nem tehetik meg hogy én pl saját felelőségemre nem meehtek be moziba ha megnyilnak vagy bárhová, mikor tisztességesen kifizettem ajegyet vagy a belépőt. Saját felelőségemre bemegyek, ha elkapom így jártam minek mentem...
13/17 anonim válasza:
Fizetek valamiért, és nem engednek be mert a kormány nem engedi.... Bemegyek, max 2 hét karantén..
14/17 anonim válasza:
Az emberek szabad mozgásterét nem vehetik el. Oda megyek ahova akarok. Én úgy hozzám be ezt az egészet, hogy oké akinek nincs az is bemehet ide oda.. de 2 hétig karantén, vagy dsaját költségedre teszteled magad.. Nem az hogy menj haza mert nem vagy beoltva, mi vagyok én kutya?
16/17 anonim válasza:
Az Eu pont e hétvégén tárgyalja a vakcina-útlevelet.
A lengyelek már most sem engednek be orosz ill. kínai oltással, csak és kizárólag EU által jóváhagyottal.
17/17 anonim válasza:
16-os igen hallottam reggel a rádióban, és azt is hogy ezzel emberi jogokat sértenek, hogy külömbséget tesznek az embreke között, hogy ki mkyieln vakcinát kap. Politikai háború itt is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!