Jelenleg karantén nélkül utazhatok Romániában?
Figyelt kérdés
Sajnos a pesti életről most le kell mondjak a vírus miatt. Eddig bírtam anyagilag, szóval szeretnék visszaköltözni Erdélybe a szüleimhez. Ezt 2 hét karantén nélkül meg tudom úszni?
Illetve ha mondjuk havi egyszer ki kéne jöjjek orvosi vizsgálat miatt (tb-m rendezett), akkor azt megtehetem a folytonos oda-vissza 2 hét karantén nélkül?
2021. febr. 2. 21:09
1/4 anonim válasza:
Igen, karanten nelkul mehetsz vissza. Az orvosi vizsgalathoz meg papirt kell felmutatnod
2/4 anonim válasza:
Hááát... nemrég ment haza a párom szüleihez románba és őt karanténba rakták..
3/4 anonim válasza:
"Magyarország 2021. 01. 09. 20:00-tól ismét „kockázatmentes” besorolást kapott (nem része a „sárga zónának”), így a Magyarországról a fenti időpont után beutazóknak nem kell karanténba vonulniuk Romániában."
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2021. febr. 3. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!