Kezdőoldal » Utazás » Európa » Magyarországról Dániába / más...

Magyarországról Dániába / más EU-tagországba? Többi lent

Figyelt kérdés

Ilyen téren nem követtem az intézkedéseket, tehát:

Az 1. kérdésem az, hogy mivel másabb JELENLEG a kiutazás más országokba, mint az intézkedések előtt volt?

A 2. kérdésem az, hogy milyen intézkedéseket TERVEZNEK MAJD beiktatni?

A 3. kérdésem az, hogy mivel másabb a kiutazás, mint ezek előtt? Tesztek, kézfertőtlenítő használata?

A 4. kérdésem az, hogy mikben különbözik az (intézkedések és tennivalók tekintetében), hogy a szomszédos országokba megyek vagy több EU-tagországon keresztül mennék egy EU-tagországba?

2021. jan. 29. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Olvass utána a különböző országok Konzuli oldalán.Lehetnek eltérések a beutazást illetően.

1,Abban más hogy regisztrálnod a konzulátus oldalán és negatív pcr teszt is kell.Gondolom a határnál megcsinálják és úgy mehetsz tovább vagy csak ha átutazóban vagy akkor úgy tudom nem kell teszt

2,Ki tudja mit terveznek beiktatni?Oltási útlevél vagy mi a fene azt tervezik

3,Igen,ebben más

4,Ha keresztül mégy csak akkor nem kell teszt ha jól tudom de akkor is kell a regisztráció hogy tudjanak arról hogy te átfogsz ott menni.Le kell tölteni a Konzulátus oldaláról a papírt amivel regisztrálsz mert azt rögtön a határnál meg tudod mutatni vagy Online kitöltöd.Részleteket nem tudok,fogalmam sincs.Nem megyek külföldre ilyen cirkuszos módon ha nem muszáj

2021. jan. 29. 13:06
 2/2 D. Brasco ***** válasza:
57%

1)mindenben

2)látók/jósok/táltosok az ezotéria rovatban vannak

3)72oranal nem régebbi negativ teszt

4)attol függ mivel közlekedsz

2021. jan. 29. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!