Hollandiaba utazaskor pontosan melyik covid tesztet kerik? Vki utazott dec.29 utan?
Megneztem a " Rijksoverheid" oldalan ami a kovetkezoket irja:
A vizsgálat típusa: Ennek molekuláris PCR-tesztnek és a Sars-Cov-2 / COVID-19 tesztnek kell lennie.
Engem az a bizonyos " es a " zavar. Lehet,hogy hulye vagyok de 2 tesztet akar jelenteni?
Type test: dit moet een moleculaire PCR-test zijn en een test op Sars-Cov-2/COVID-19.
Az első a sima PCR teszt, a második a kedd óta érvényes szabályok miatti gyorsteszt, amit elvileg a repülőtéren végeznek el. Az általad linkelt reszen érdekes módon az szerepel, nem fogadják el a sneltesztet...
Ez a hatályos most "Daarnaast moeten alle reizigers uit hoogrisicogebieden die per vliegtuig of schip naar Nederland komen ook vlak voor vertrek naar Nederland afgenomen negatieve sneltest kunnen tonen. Deze test is maximaal 4 uur oud bij het aan het boord gaan. Dat komt bovenop de al verplichte negatieve PCR-test die maximaal 72 uur voor aankomst moet zijn afgenomen. Deze maatregelen gelden ook voor reizigers naar Caribisch Nederland. Bovendien moeten zij 10 dagen in quarantaine bij aankomst in Nederland. Na 5 dagen kan iemand zich laten testen."
Innen: [link]
Ezek nélkül nem léphetsz be. De miért nem maradsz most a fenekeden?
3!
Nem tudom. De ha itt el, akkor követi az eseményeket, mert érdekli mi történik a második otthonában, ergo figyelemmel kivette a január 19.-i rendkívüli sajtótájékoztatót, ahol Rutte többek között bejelentette, kell a gyorsteszt is.
Koszonom a valaszt mindenkinek. Hollandiaban elek, de amikor kiirtam a kerdest, meg nem hallottam az indulas elotti gyorsteszrol. Illetve azt mar olvastam, hogy Spanyolorszagbol, Irorszagbol stb....utazoktol kernek, de Magyarorszagot nem tudtam.
A [link] szerint "...72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztről és egy 4 óránál nem régebbi, gyorsteszttről (antigén, PCR) szóló papír alapú igazolást,... " Honnan szerzek papir alapu igazolast a repteren, mikor ok e-mailben ertesitenek?!?
Nyomtató.... Kinyomtatod.
Ha itt élsz, akkor az RIVM oldala a mérvado.
Szivesen maradnek a fenekemen, de van egy 90 eves beteg, egyedulelo edesanyam. Augusztusban voltam utoljara nala. Altalaban 4-5szor megyek haza evente es elore bevasarolok amit lehet. Most viszont mar kezd kifogyoban lenni minden, sot meg penzt sem tud kivenni a bankbol. A szomszedja segit aprobb dolgokban, de a bankkartyajat megsem adhatja oda.
Igazad van, kozben megtalaltam az RIVM oldalan a gyorstesztre vonatkozo kerdesemre a valaszt.
" De testuitslag mag zowel op papier als digitaal worden getoond."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!