2/14 anonim válasza:
végig van autopálya, úgyhogy lehet. csak mindegyik fizetős.
3/14 anonim válasza:
Igen. Én már mentem is arra igaz nem végig autópályán mert közben lekanyarodtam nézelődni egy-két helyre de tudom hogy van.
5/14 anonim válasza:
Ilyen nehéz elövenni egy térképet ? Van egyáltalán ? Akkor meg hogy akarsz elutazni ?
6/14 D. Brasco válasza:
Ilyen kerdest feltenni 2021-ben.......
7/14 anonim válasza:
6: tényleg nem értem... EGyáltalán hogy találnak rá a GYK-ra, ha a google-t nem ismerik????
:-)))))))))))
8/14 anonim válasza:
Ljubljana-Trieszt-Velence-Padova-Verona-Brescia-Piacenza-Tortona-Genova-Savona-Ventimiglia a legtipikusabb útirany, végig gyorsforgalmi utakon. (De vannak nem autópálya szintű , de osztott pályás szakaszok itt-ott.)
9/14 anonim válasza:
A google térkép útvonal tervezőjén van olyan lehetőség is hogy "csak autópályák használata"
Beírod az indulási és az érkezési pontot, bejelölöd az autópálya opciót és nyomsz egy entert.
Ennyi.
10/14 anonim válasza:
Csak az autópályadíjak és az üzemanyag lesz vagy 150-200ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!