Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szükségem lesz a papírjaimra...

Szükségem lesz a papírjaimra (Nagyon fontos)?

Figyelt kérdés

Elméletileg holnap utazok angliába repülővel(Wizzair), de ma délután sikeresen elhagytam/ellopták a pénztárcámat, benne volt minden iratom, személyi igazolvány, tb kártya, adó kártya...minden. Már nincs arra lehetőségem, hogy valahogyan is pótoljam őket:((((((

Egyedül az útlevelem van meg, a kérdésem az lenne, hogy a repülőtéren(még nem utaztam repülővel) szükségem lesz ezekre a papírokra, adatokra, vagy egyetlen egy útlevéllel felengednek a gépre??

köszönöm a válaszokat

2010. aug. 14. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem elég az útlevél
2010. aug. 14. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi szükség nincs tb kártyára meg adókártyára külföldön. A személyi helyett meg ott az útlevél.
2010. aug. 14. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
tb/adókártyát itthon se nagyon használod...Útlevél elég
2010. aug. 15. 07:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez attól függ... hogy ha személyi igazolványra foglaltad a repülőjegyet, akkor szükséged lehet rá a repülőtéren, viszont ha útlevél számra, akkor nincs semmi baj, elég az!
2010. aug. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!