Prága vagy Krakkó az érdekesebb, izgalmasabb város? Miért?
Figyelt kérdés
Kérem elsősorban olyanok írjanak, akik mindkét városban jártak.2020. dec. 30. 16:08
1/8 anonim válasza:
Prága nagyobb, több a látnivaló. De ha a környéket is beszámítod, elég kiegyenlített. Kit mi érdekel jobban.
4/8 anonim válasza:
Számomra ez nem annyira holtverseny, számomra Prága egyértelműen szebb. Igaz Krakkó se rossz, de Prága azért szebb.
5/8 anonim válasza:
Prága saját jogán is célpont, Krakkó kisebb, célszerűbb összekötni más látnivalókkal.
7/8 anonim válasza:
Szerintem Krakkó ezerszer izgalmasabb, szebb és jobb város.
Egyetemistaként jártam sokat Prágában, és akkoriban azt mondtam, ez tényleg szép. De kb 20 évig a környékére sem mentem. Aztán a közelmúltban kétszer is visszamentem 1-1 hétvégére. Elsőre azt kellett mondjam, tényleg szép. Körbejártuk. Aztán visszamentem másodszor, és akkor már hihetetlenül üresnek találtam.
Hidd el tesó, Krakkó sokkal de sokkal jobb város.
8/8 anonim válasza:
Nekem Krakkó a főteret leszámítva baromi szürke, komor város. Prágának meg 1000 arca van, ezt csak akkor fedezi fel az ember, ha odaköltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!