Mire figyeljek,illetve milyen kellékek szükségesek az első hosszabb utazáshoz?
Kezdhetted volna ezzel...
Úti okmányok akkor legyenek rendben, kocsira is a papírok.
Az útvonaltervező idejére számold rá a határátlépést. Szerbeknél nem tudom hogy kell fizetni az autópályáért, a magyar és az osztrák autópályákra kell matrica, amit előre, magadtól kell megvenni, nincs kapu.
GPS legyen, töltőkébel legyen. Előre gondold végig, hogy mindhárom országban működik-e a telefonod + a mobilinternet. Ha nem, előre le tudod tölteni a térképet, és offline is működik.
Valaki írta, hogy érdemes lehet korán indulni, mert kevesebben vannak, ezzel teljesen egyetértek, de ha ritkán vezetsz sötétben és problémát jelent, akkor ezt is mérlegelni kell.
8 Azt írtam, hogy nehéz, nem azt, hogy lehetetlen! Azért annak valószínűsége, hogy valaki Magyarországon belül 450 kilométerre utazik a lakhelyétől, fenntartom, rendkívül kicsi. A nyugati határszél környékén kell laknia és a keleti határszélhez kell utaznia vagy fordítva... Ott is átlósan elhelyezkedve. Szerintem amellett, hogy igaz, még vicces is a bejegyzés erre vonatkozóan. De látom, kevés a humorérzék vagy én fogalmaztam rosszul. Boldog Új Évet!
Ráadásul megnéztem: Nagykanizsa-Nyíregyháza: 442 km. Menjen az M0-n az, akinek muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!