Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit tennél a bakancslistádra...

Mit tennél a bakancslistádra ,ha lenne időd és vége a mostani állapotoknak ?

Figyelt kérdés
Magyarországi és európai utazás, kirándulás autóval, lakókocsival.... De más alternatív lehetőség is érdekelne ! Köszönöm a segítségeket !

2020. dec. 25. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Budapest - Bamako

Föld körüli vitorlás út

2020. dec. 25. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Belépnék a Szuper Kalandorok Klubjába, ők úgy is átutazzák az egész világot. (Csak viccelek. Én sose utazgatnék magamtól ennyit :D)
2020. dec. 25. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A listám szinte végtelen.

Magyarországról: Őrség, Göcsej és a Zemplén.

Végigmenni a 66-os úton.

Esőerdei túra Braziliában.

Burning Man.

Túrázni a Torres del Paine national parknál.

Elhajózni a vilag legeldugottabb lakott szigetére (Tristan da Cunha).

Jegesmedvéket figyelni a Svalbardon.

Vulkántúra Izlandon.

Megnézni a Bo nép függő koporsóit Sechuanban.

2020. dec. 25. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még sok más ez csak a legfontosabbak.
2020. dec. 25. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Baltikumi körút Szentpétervárral

Japán cseresznyevirágzás idején

Alaszka, Kanada

2020. dec. 25. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
El-Camino
2020. dec. 25. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Nekem idom is van es a jelenlegi allapot sem befolyasol, sot kifelyezetten kedvezo mert minden olcso es nincs tomeg.Szoval en most is utazom.
2020. dec. 25. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta tervben volt Észak-Korea, ez most tuti sokat csúszik, meglátjuk. Inkább visszamegyek Közép-Ázsiába pár hétre majd.
2020. dec. 26. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Budapestet, vagyis csak Budat ujra latni. Tobbi vagyam teljesult, ami nem, ott polgarhaboruk, terror miatt lekestem. Pedig egy Jemenhez tartozo foldi paradicsomba elotte mentem volna, Socotrara.
2020. dec. 27. 01:35
 10/10 anonim válasza:
100%

Minden évre vannak fix terveim, hogy hová szeretnék eljutni, mit szeretnék megnézni. A tavalyi részben módosult, március végétől május végéig itthon voltunk, de utána szerencsére a nyarat külföldön tölthettem, ősszel is tudtunk utazni és most december elején is.

Viszont sokat kellett variálni, úsztak is el repjegyek, így nem merek nagyon előre tervezni. Főleg, hogy sokszor tényleg egyik napról a másikra változnak a rendelkezések, korlátozások. Amiket szeretnék 21-ben azért:

-Dél-Afrika (januárban)

-Maldív-szigetek, Dubai (februárban)

-Erdély (tavasszal)

Ezek azok, amikhez nagyon ragaszkodom, a többit meg majd látjuk. Az európai nyárnál szerintem nincsen szebb és jobb, így nyárra nem nagyon szoktam távolabbi úti célokat nézegetni. Plusz ősszel nálunk bővül a család, nem tudom, meddig leszek "utazóképes".

2020. dec. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!