Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha minden álmom hogy oroszorsz...

Ha minden álmom hogy oroszországban élhessek, akkor mit dolgozhatnék ott?

Figyelt kérdés
angol tudásom nagyon jó, orosz kb alap szint, de azért az közel sem perfekt. milyen munkát láthatnék ott el? festésben, művészetben jó vagyok
2020. dec. 22. 19:56
 1/10 anonim válasza:
29%
Csatlakozz az orosz maffiához
2020. dec. 22. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Kicsit abszurd amit az egyes írt, de van benne valami.

Itthon sportoló voltam, orosz barátnőm lett.

Kitalálta költözzünk Moszkvába.

Egy klubban kaptam melót, mint kidobó.

Nos érdekes dolgok voltak arrafelé.

Aztán rájöttem nekem kemény az orosz tél, azt hazajöttem.

2020. dec. 22. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha jó lennél informatikában akkor mehetnél hackernek. Így nem tudom.
2020. dec. 22. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Melyik Oroszországban szeretnél élni? Az elég européer szentpéterváriban, a buddhista kalmükföldiben, rénszarvast akarsz tényeszteni nyenyec nomádokkal, vagy valami jakutföldi bányavárosban szeretnéd halálra vodkázni magad 52 éves korodra? Oroszország akkora, hogy szűkítés nélkül lehetetlen válaszolni.
2020. dec. 23. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem olyan jó az...
2020. dec. 23. 12:01
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Mondjuk ha nekem azt mondanák, oroszországban kell mostantól élnem, és odaláncolnűának egy hegyégükhöz, vagy magához az Ermitázshoz ennek nevében, előbb rágnám le a húst szépséges lábamról és ugrálnék egylábon haza, mintsem hogy beteljesüljön az elvárás.

De igazad van, én rendes iskolákba jártam és szétutazom egyébként is az agyam.

Ettől függetlenül vannak tényleg klassz helyek oroszországban, de valószínűleg nem tanultál eleget ifjú barátom, ha ezt a kérdséedet így és most kiírtad.

2020. dec. 23. 13:01
 7/10 A kérdező kommentje:
szentpétervár vagy moszkva környékén egy kisebb városban. még csak 17 vagyok, jó hogy nem tanultam eleget :)) köszi nektek
2020. dec. 23. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
98%
Oroszul pedig nem árt jól megtanulnod, ha ott akarsz boldogulni, dolgozni, stb.
2020. dec. 24. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Oroszország legjobb részei nem is a két oriásváros hanem a Keleti részek pl Krasznojraszk, Irkutszk, KHabarovszk, Valagyivosztok, Tomszk. Itt több munkahely megmaradt mert kevesen jönnek oda dolgozni de pl az európai részén nagyon sok minden csődbe ment plusz sok helyen nem közbiztonsági álom még Moszkva se hatmég a lepukkant gyárvárosok.

Az más kérdés hogy hideg van. Az Ázsiai rész sokkal de sokkal jobb mind közbiztonság mind fizetés szempontjából.

Vagy mehetsz nagyon északra ha nyersanyag kitermelésben érdekelt vagy vagy értesz hozzá. De ott még hidegebb van cserébe még jobbak a fizetések.

2020. dec. 24. 10:53
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Hólapátolás,Vodka főzés
2020. dec. 25. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!