Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek jövő nyáron már...

Szerintetek jövő nyáron már lehet szabadon utazni Európán belül?

Figyelt kérdés
Tudom, senki nem tudhatja, de ti mit tippeltek?

2020. dec. 8. 14:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
16%
Egy évig nem lesz légiforgalom sajnos! Olyan helyen dolgozom ahol belelátok ebbe, de nem árulhatok el többet.
2020. dec. 18. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:

11!

Jaja. Hihető. Nonstop repül minden cég, de ne zavarjon

2020. dec. 19. 07:27
 13/17 anonim ***** válasza:
11: Ha nem árulsz el többet, nem is hisszük el, hogy tényleg ilyen helyen dolgozol. Persze, nyilván a főnökeid (egy reptér vagy légitársaság vezetői) a gyakori kérdéseket nézegetik, és ha leírod a részleteket, akkor utánad nyomoznak, és kirúgnak. Hihető.
2020. dec. 19. 07:35
 14/17 A kérdező kommentje:
#11 Ezt én se tudom elhinni. Bizonyos szintű légiforgalom jelenleg is van, nem állt le, csak (ha jól tudom) 99 %-al csökkent. A másik, hogy minden légitársaság arra vár, hogy beinduljon a normális forgalom, mert lassan mindegyik csődbe megy, így gondolom amint csak lehet, egyből elindítják a megszokott légiforgalmat. Az ő érdekük az, hogy minél hamarabb jöjjön a pénz, és behozhassák a bevételkiesést, nem fognak feleslegesen egy évet várni, mert ebben az esetben tényleg csődbe mennek.
2020. dec. 19. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha a 11.-s Budapestre gondol akkor hiszek neki, legalabbis addig nem lesz mig a repter csodbe nem emgy es el nem adjak.

Mashonnan rendesen mennek a gepek, becsbol mentem Afrikaba mindket gep telthazas volt, es a masik ketto visszafele szinten.

2020. dec. 19. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Múlt vasárnap Amszterdamból jöttem Pestre, a gép dugig volt. Akkor végül minek is higgyünk?
2020. dec. 19. 17:03
 17/17 anonim válasza:
Egy évig nem lesz légiforgalom! Tudom! Arra leszek kíváncsi mikor közlik a halandókkal!
2020. dec. 21. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!