Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok melyik országban...

Mit gondoltok melyik országban jobb élni ? Illetve melyik ország a biztonságosabb a mai körülményeket tekintve ? Dánia vagy Németország ?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd a későbbiekben külföldre költözni, valamint kint dolgozni ezért kíváncsi lennék a ti véleményeitekre is! Németországnak sajnos nincsen olyan kemény bevándorlàsi politikája mint Dániának, ilyen szempontból a skandináv ország sokkal jobban tetszik mert biztonságosabbnak tűnik. Nektek mi a tapasztalatotok ?

2020. nov. 5. 21:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hagyjad utolsó, a sok hülye arra nagyon tud gerjedni, amikor a kelet európai vagy magyar bevándorlókat kell ócsárolni, de arról mindig tereli a témát, ha a többi bevándorlóról lenne szó, vagy rögtön kezdi a “magyarozást” 😂 hajaj, hány ilyennel futok össze én is pfff... pláne a Németországban, Egyesült Királyságban élő magyarok, akik maguk sem beszélik az ottani nyelvet helyesen, ottani mércével siralmas a keresetük, ezért nem is barátkoznak velük a helyiek csak a többi bevándorló, aztán ezért védik őket ilyen vehemenciával. Amúgy Dániát választanám. A németek alapból nem szimpatikusak annyira (soha nem is voltak) de Dániát is csak akkor, ha beszélném a nyelvüket. Anélkül tényleg a kérdező által említett bevándorlók közé fogják sorolni őt is a helyiek. Vagy az egyetem alatt kell megtanulni (ha tanulni menne ki) vagy pedig ha dolgozni akkor eleve beszélje. Ennek szerintem csak így lenne értelme/ érné meg kivándorolni. Helyi nyelvet nem beszélő prolinak a fentebb említett 2 országba érdemes menni, nem Skandináviába.
2020. dec. 26. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!