Volt már aki busszal lépte át a Röszke, Horgos határt?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam még Szerbiában, viszont most sürgősen el kell mennem meglátogatni valakit, kocsim nincsen, repülőjáratokat törölték Belgrádba, a Flix buszokat is.
Röszkéről indulnak buszok esetleg a határon túlra?
Kérlek segítsetek, előre is köszönöm nektek
2020. nov. 1. 11:09
1/7 anonim válasza:
Nem. Volt menetrend szerinti buszjárat Suboticára de törölték a covid miatt. Sőt elvileg át sem engednek a határon. ha nem laksz a határhoz 30km-ren belül.
2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap hívtam fel a budapesti szerb nagykövetséget és elvileg átlehet lépni a határt még mindenkinek, legalább is ezt mondták
2020. nov. 1. 12:03
4/7 anonim válasza:
Szegedről mennek buszok, de tavaly voltam, most nem tudom jár-e. Meg napi 1 járat van (volt) Budapestről is Kecskeméten át.
5/7 anonim válasza:
Gyanús, hogy leállították a határon át közlekedő járatokat. Igazából ha beengednek, akkor a legegyszerűbb magyar belföldi busszal elutazni Röszke, M5 határátkelő megállóig és átsétálni. Taxist vagy legalább valami fuvart ott jó eséllyel találsz.
De Térvárpuszta megállótól is vállalható táv Gyála falu, csak saras az út, a határ sincs 0-24 nyitva és nincsenek taxisok a határon.
6/7 anonim válasza:
5
Jah csak ott nem lehet átsétálni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. nov. 1. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!