Milyen hely Lengyelország?
Egyik régi vágyam, hogy egyszer megnézzem, mert valamiért megfogott.
Aki volt Lengyelországban, akármelyik részén tudna róla mesélni, hogy milyen hely?
Emberek, maga a hely, ottani szokások, ilyenekre gondolok.
Előre is köszönöm!
A Mazuri tavakon vitorláztunk egyszer, nagyon klassz volt! :)
Gdansk-ban pedig hivatalos úton jártam, érdemes megnézni mindenképpen!
Wrocław, Krakkó szuper hely, illetve egész Sziléziát érdemes bejárni, Zakopane, Żywiec vagy Szczyrk síelésre is tök jó. Gdańsk, Gdynia és Sopot mindenképp megér legalább egy látogatást, a Hel félszigetet is érdemes megnézni vagy szörfözni egyet, vagy a Balti tengernél Koszalin, Kołobrzeg vagy Świnoujście is megér egy látogatást.
Varsóban születtem, de egyáltalán nem szeretem a várost, történelmileg kevés értékelhető része van, viszont ha szereted a modern építészetet akkor mindenképp látogass el oda is.
Mazuri tavakra még egy szavazat, illetve Lublin is szuper kis város.
A kultúra nem tér el olyan sokban a magyartól, szóval nem igazán van erről mit mesélni.
Zakopanéban voltam nemrég.
Negatívumok: Hideg van. Engem pont nem érdekelt, de negatívum.
Pozitívum: Nagyon szép hely/hegyek és az ország is szép. Rendezett, kedvesek az emberek főleg velünk, MAGYAROKKAL ami elég ritka külföldön.
A megélhetés néhol jobb mint itthon néhol pedig rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!