Skandinávia valóban olyan jó hely?
Pl Észt, Finn, Svédország, Norvégia, Dánia, Izland, Hollandia
?
Jobbak mint pl Svájc, Oroszország, Olaszország? Tényleg mindenki beszéli ezekben az országokban az Angolt. Klímájuk milyen? És szépségük milyen?
Litvánia, Lettországot azért nem említem mert tudtommal rosszabb helyzetben vannak mint mo. Pláne Lettország.
Az tulzas, de tudnak.... Az is benne van hogy hasonlit Egy picit ra. Angol nemet kevereknek is lehet mondani.
En ki jottem Angliaba es olyan helyen dolgozok ahol Romanok is vannak .....es ugy beszeliK az angolt hogy csak lestem 😳 ott sincs szinkron.....
Kb a Magyar angolja van nagyon a beka segge alatti szinten...
Tényleg! Oroszországnál kb minden jobb, egy elmaradott putri az ország, egyedül Moszkva és Szentpétervár élhető..
A testvérem kint él Norvégiában, ők imádják. Jobb hely, mint Svájc. A fizetések valamivel alacsonyabbak, de olcsóbb a megélhetés, és a lakhatasi költségek. Meg hát az emberek... Norvégiában nem nézik senkinek a külföldit!
Azt nem mondtam hogy nem beszelnek jol. De tokeletesen beszelnek angolul. De ezt nem csak az oktatasnak koszonhetik. Hanem hogy minden napjaikban ott folyik az angol pici koruk ota. Minden egyes nap halljak a tvben. Es masabb a felfogasuk is es nyitottabbak is...
Otthon is lehet nagyon jo oktato angolbol de megis hulye marad a diak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!