Szlovákiában melyik várat érdemesebb megnézni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Krasznahorka
Szepesi vár
Ólubló
Bajmóc
Pozsonyi vár
Somoskő
Késmárk
Csejte
másik várat
egyiket sem érdemes
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Bár a felsoroltak nem mindegyikét láttam, nekem másik vár, a murányi várrom a kedvencem az elhelyezkedése miatt.
2/9 anonim válasza:
A murányit én is jó szívvel tudom ajánlani, utána toroköblítés a nyeregben a turistaházban :)
3/9 anonim válasza:
A szepesire szavaztam, a felsoroltakon kívül még a dévényi és a füleki jutott eszembe, amik nagyon tetszettek.
4/9 anonim válasza:
Itt van egy cikksorozat a szlovák várakról. Hátha segít a döntésben.
5/9 anonim válasza:
Árva miért maradt ki? Az is nagyon szép :)
6/9 anonim válasza:
Én is nem régiben láttam Árva várát (habár csak a buszból) és nagyon nagyon szép :) A füleki várnál személyesen is voltam, az is megér egy misét, illetve több helyen is olvastam, hogy a szepesi vár a legszebb Szlovákiában.
7/9 anonim válasza:
2:
Olyan is van? Mikor mi voltunk, lehet hogy volt valami ház arrafelé, biztosan nem volt nyitva, igaz az télen volt. Viszont felmentünk a fennsíkra, onnan van egy kilató pont, ami a vár sziklaormára néz.
8/9 M-Géza válasza:
Árva vára nagyon szép alulról is, de mindenképp fől is kell menni a várba.
Életre szóló élmény!
9/9 anonim válasza:
A késmárki vár tetszett nekem a legjobban!
Nagyon szép kiállítások vannak benne !
Mindenképp érdemes megnézni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!