Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nei Pori. Tapasztalat?

Nei Pori. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 15:41
 1/8 A kérdező kommentje:

Olvastam fórumokat ...

Van aki teljesen "elvan ájulva" tőle hogy milyen jó hely , van akimeg azt mondja hogy unalmas , koszos a viz és jellegtelen ...:S...

2010. aug. 6. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
az van tőle elájulva, aki még nem volt tengerparton, aki már volt több helyen, szigeteken is, annak annyira nem jön be az a rész. én Paráliával voltam így. nekem nem tetszett, mert voltam már több helyen, ami sokkal szebb volt. De elsőre biztos nagy élmény, hogy tengerpart meg ilyesmi...
2010. aug. 6. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 28.-án jöttem haza.Már harmadjára jártam ott.Én nagyon szeretem.A víz tiszta,a part homokos.Nagyon nyugodt kis üdülőfalu.Sajnos az éttermeken kívül más szórakozási lehetőség nincs,így tényleg egy kicsit uncsi.Nei Pori szó szerint egy pihenő hely.
2010. aug. 6. 15:52
 4/8 A kérdező kommentje:

énis voltam már Zakynthoson ,Corfun stb ...:S

Dehát én azt olvastam h van arra fele vmi vidámpark meg ilyenek...

2010. aug. 6. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen ott van vidámpark.Meg kis vonattal át lehet menni Platamonasba.2. voltam.
2010. aug. 6. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:
és az éjszakai élet?Van?Nagy a nyüzsgés? Boltok?
2010. aug. 6. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát az éjszakai élet inkább az éttermeknél van.Valahol van élő zene is.Diszkó nincs.Meg hát ott a vidámpark.Éjjel elég nagy nyüzsi van.Mászkálnak az emberek.Egyik este valahol még tűzijáték is volt.

Boltok:Vannak bőven.Van választék belőlük.Van élelmiszer,ajándék,pékség,zöldséges,cukrászda.Péntek d.e. piac is van.A pékséget és a piacot érdemes a határ mentén megközelíteni.Van a határnál egy kisebb játszótér,onnan a templom felé (tehát nem a tengerpart)indulj el,és ott az első vagy a második utcán kell jobbra bemenni és ott a pékség.Ajánlom neked mert nagyon finom kenyér,fánk,almás táska stb. van nekik.A piachoz ugyanígy kell menni csak a határ mentén tovább kell sétálni.

De biztosan hamar felfedezitek a falut mert nem valami nagy.

2010. aug. 6. 19:14
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!