Nei Pori. Tapasztalat?
Olvastam fórumokat ...
Van aki teljesen "elvan ájulva" tőle hogy milyen jó hely , van akimeg azt mondja hogy unalmas , koszos a viz és jellegtelen ...:S...
énis voltam már Zakynthoson ,Corfun stb ...:S
Dehát én azt olvastam h van arra fele vmi vidámpark meg ilyenek...
Hát az éjszakai élet inkább az éttermeknél van.Valahol van élő zene is.Diszkó nincs.Meg hát ott a vidámpark.Éjjel elég nagy nyüzsi van.Mászkálnak az emberek.Egyik este valahol még tűzijáték is volt.
Boltok:Vannak bőven.Van választék belőlük.Van élelmiszer,ajándék,pékség,zöldséges,cukrászda.Péntek d.e. piac is van.A pékséget és a piacot érdemes a határ mentén megközelíteni.Van a határnál egy kisebb játszótér,onnan a templom felé (tehát nem a tengerpart)indulj el,és ott az első vagy a második utcán kell jobbra bemenni és ott a pékség.Ajánlom neked mert nagyon finom kenyér,fánk,almás táska stb. van nekik.A piachoz ugyanígy kell menni csak a határ mentén tovább kell sétálni.
De biztosan hamar felfedezitek a falut mert nem valami nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!