Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jott valaki a hatarzar ota...

Jott valaki a hatarzar ota vonattal Magyarorszagra? Volt ellenorzes a hataron, kertek tesztet?

Figyelt kérdés

2020. szept. 9. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az édes barátom, hogy én vasárnap átestem ezen a bizonyos általad piros lapot osztó ellenőrzésen és nem úgy van, ahogy te mondod.
2020. szept. 11. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Mesélj, hallgatlak
2020. szept. 11. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit meséljek?
2020. szept. 11. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Na leírom neked.

Odalépsz a piros lapot osztó rendőrhöz, ahogy írtam is, az nem úgy működik, hogy ő ad neked egy piros lapot, te meg bemondasz egy kamu nevet és egy kamu címet, ő meg mondja, hogy viszont látásra.

A valóságban ez úgy működik, hogy egy személyes adataiddal kitöltött és aláírt lappal lépsz oda hozzá a szemelyigazolvanyoddal. Minden adatodat felviszik. Regisztrálnak.

Elmondják, hogy ha nem találnak az általad megadott címen akkor országos körözést adnak ki ellened és bűncselekményt követsz el.

Ezután mehetsz.

A "csak átutazóban vagyok" sem jön be, mert kérik az új úticél beszállókártyáját.

Szóval nem, nem lehet kijátszani.

2020. szept. 11. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!