Szerintetek melyik EU országban van a legjobb sora a kiköltözött magyaroknak?
Figyelt kérdés
Hol veszik őket leginkább emberszámba? Mert Angliában pl. az orvos hazaküld ha megtudja külföldi vagy, ha csak nem a szeme láttára haldokolsz, hiába fizetsz mindent ugyanúgy mint az angol.2020. aug. 29. 18:33
2/7 D. Brasco válasza:
Ott ahol normalisan beszelik a nyelvet es alapbol nem azerr mentek ki csőstül hogy az állam csecsén csüngjenek minden féle segélyen.
3/7 anonim válasza:
Hát ezt erősen kétlem, hogy Angliában minden orvos hazaküldi a külföldit. Lehet, hogy volt ilyen, nem állítom, hogy hazudsz, de azért nem kéne ezt általánosnak beállítani. Egyébként már nem EU ország.
Én is Németországot mondom amúgy, saját tapasztalatom alapján is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A menekültválság a gyakorlatban mennyire érezhető?
Éreztétek már magatokat veszélyben miatta? Vagy inkább csak magyar propaganda?
2020. aug. 30. 01:00
5/7 anonim válasza:
@4 5 éve volt egy menekültválságnak nevezett dolog, jóval az európai terrorcselekmények felfutása után. Azóta gyakorlatilag volt a Bataclan, még ugyanabban az évben, meg két évvel később az Ariana Grande-koncert. Ennyi. Nem tudom mitől retteg ennyi magyar. Jártam európai nagyvárosok állítólag húdegáz kerületeiben, a legnagyobb atrocitás ami ért, az annyi volt, hogy vissza kellett küldenem egy hidegen kihozott falafelt.
6/7 anonim válasza:
Engem jobban kiraz a hideg, meg lever a viz, ha egy csorda mackonadragos magyar kozeleg. Itt nem migrancsok vannak, hanem beilleszkedni tudo, nyelvet jol beszelo volt gyarmatbeliek.
7/7 anonim válasza:
Ahol normálisan viselkedsz
6
Amúgy ez mekkora poén,hogy ott nem migráns de fordított helyzetben meg a legnagyobb szemét migráns :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!