Melyikek azok a Nyugat-Európai városok amiknek jó az éjszakai élete ?
Figyelt kérdés
London,Amszterdam,München,Bécs,Berlin,Párizs,Barcelona,Köln,Madrid,Rotterdam,Lyon,Marseille ,Ibiza(tudom nem város de ha jól tudom nagyon sok bulis hely van ) Ezek azok lennének vagy esetleg tudtok másikat ami nektek bejött ilyen téren2020. aug. 10. 20:52
1/3 anonim válasza:
Prága már nyugatra van tőlünk, szerintem sok tekintetben erősebb az éjszakai élet, mint mondjuk Kölnben. A környékünkön meg Belgrád, annak ellenére is említést érdemel, hogy nem nyugati.
2/3 anonim válasza:
Ibiza,az gyakorlatilag a disco főváros,elég sok érdekes arc is van
1-es Belgrádról nekem is azt mondták,hogy brutál az éjszakai élete bár én nem hittem el :D
3/3 anonim válasza:
@2 Pedig tessék elhinni, a splavokon elég őrült bulik szoktak lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!