Olaszországban hova érdemes menni ?
Több infót adj...
Autóval mennétek, vagy repülővel, esetleg vonattal?
Olaszország tengerpartja kb. 1300 kilométer. Meddig vagytok hajlandóak elmenni...?
#1 nem mondtam, hogy idén-re keresek.
#2 Engem inkább szeptember közepe érdekelne.
#3 repülővel mennénk és onnan meg esetleg tömegközlekedés mondjuk olyan max 1 órás utazással szóval Róma,Velence,Milánó,Nápoly tuti játszik mivel ezekre tuti van járat pestről
Velence környékét ki is szűrhetitek! Jesolo és környéke abszolút tömött - tán még most is.
Itt találsz pár "titkos" helyet - végigkattintgathatod, hogy elérhető-e az általad leírt keretfeltételek szerint...
Az előzőt még kiegészíteném ezzel a Nápoly környéki öblökkel:
Érdemes (akár google fordítóval is!!!) rákeresni olasz nyelvű oldalakra.
"Róma,Velence,Milánó,Nápoly tuti játszik"
Ezekben tényleg nincsen nagy tömeg.
Ahová repülő megy, ott tömeg is van. Ez egy fix képlet.
Ha én mennék (az elkövetkezendő pár évben), a Gargano-félszigetet nézném meg (itt sem kizárt a sok turista, de nem is lehet összehasonlítani Jesolo, vagy Nápoly környékével), vagy pedig a nyugati oldalon Livorno-Cecina környékén (közel Cinqueterre, stb. stb.)
CSak hát ezek nem olcsó helyek....
Szeptember végén Nápoly környékén sincsenek már olyan sokan. Illetve április végén is normálisan bejárható a környék.
Először ki kellene találnotok, hogy hova utaznátok, utána lehet ötletelni, hogy mit nézzetek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!