Mennyire veszik komolyan a korona vírus vizsgálatot és a 14 napos karantént a Román-Magyar határon?
Az ember felszáll a vonatra Romániában, a határon megállítják és a következő dolgokra vagyok kíváncsi
1.Ki és hogyan utasítja ellenőrzésre az utasokat?
2. Pontosan hogyan zajlik az ellenőrzés (hány rendőr, katona, határőr, biztonsági őr van a határon), vannak a határon egészségügyi intézmények?
3. A rendőrök mennyire veszik komolyan az ellenőrzést, mérnek lázat, végeznek korona vírus tesztet?
- ha fertőzés gyanúja nem merül fel, csak egy papírt adnak, amire a lakóhelyed és a hatósági házi karantén szabályai és időtartama van írva és azután visszaszállhatsz a vonatra és továbbmehetsz vagy a rendőrség elszállít a lakcímkártyán szereplő címre?
4. A hatósági házi karantént hogyan ellenőrzik, a házad előtt vagy a házadban állnak rendőrök a karantén időtartama alatt vagy annyira szigorúan nem foglalkoznak ezzel?
5. Ha az ember véletlenül szabályt szeg hogyan veszik észre és mivel büntetik meg, beviszik a rendőrségre vagy csak pénzbírság?
Én csak erre tudok válaszolni, mert pont láttam hétvégén:
4. A hatósági házi karantént hogyan ellenőrzik, a házad előtt vagy a házadban állnak rendőrök a karantén időtartama alatt vagy annyira szigorúan nem foglalkoznak ezzel?
Random razziáznak a rendőrök, felcsengetnek és megkérnek, hogy menj ki az ablakba vagy az erkélyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!