Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova érdemesebb utazni?

Hova érdemesebb utazni?

Figyelt kérdés

van szakmám nyelvtudásom és külföldön szeretnék elhelyezkedni leginkább: németország, svájc, austria arra, lennék kíváncsi hol érdemes elhelyezkedni, anyira nem ismerem egyik részt sem és nem szeretnék megfontolatlanul kiutazni aztán rájövök hogy, mégsem tetszik a környezet. Esetleg valakinek valami tapasztalat...

Válaszokat köszönöm?

2020. júl. 26. 17:09
 1/8 A kérdező kommentje:

Állás keresés céljából szeretnék kiutazni ezt még el felejtettem kiírni

20f

2020. júl. 26. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Svájcban élhetsz a legjobban. Én most voltam és nekem tetszett a vidéki és környezet a faházakkal de láttam Luzernt vagy Thunt az azért sűrűn lakottabb. És ne felejtsd el hogy ott a kukás is kB 3 nyelven tud.

Ausztria is jó lehet ha fontos hogy közel legyél Magyarországhoz de Svájc jobb.

2020. júl. 26. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Svájcot nem mondanám jobbnak

Oké,hogy nagyobb fizetés de azért tegyük hozzá,hogy kb forintban 1,5 milliót meg kell keresned,hogy jól élj mert brutális árak vannak és ezalatt azt értem,hogy a sokat szidott magyarországi áraknak a sokszorosa minden,1 misiből kb úgy élsz mint itthon 150 ezerből :D

Ausztriában addig az árak pl minimálisan drágábbak csak mint Magyarországon,könnyebb elhelyezkedni is,vízum se kell

Ha ennyire nem tudod először,hogy hova akkor azt mondanám,hogy egy nagyobb osztrák város pl Bécs,Salzburg,Graz vagy jó magyarhoz méltóan Burgenland :D

2020. júl. 27. 01:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettek pont ilyenekre voltam kíváncsi hogy, még ha többet is kereshetek menyivel drágább a megélhetés mi marad meg az embernek stb🙂
2020. júl. 27. 04:56
 5/8 D. Brasco ***** válasza:
A helyedben svájcba csak akkor mennék,ha van legalább 2 millio forint kezdő tőkéd,es kint is valami nagyon jol fizető állásod lesz.Mert más különben sokra nem fogsz menni,mert tényleg olyan árak vannak ott.Egyebkent mihez ertesz?
2020. júl. 27. 06:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Brasco köszönöm!

Én egyenlőre nem rendelkezem enyi önerővel😃

Én nehézgépkezelőként dolgozok: autópályák, utak, árkok, tükör stb...

Nem tudom menyire ismered

Menyire keresett ez kint?

Gondolom azért ez a szakma kint is elég keresett?!

2020. júl. 27. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Jah, azt hittem hogy valami igazi szakmád van, nem csak egy jogsi.

Ilyen targonca/markológép/stb dolgokkal szerintem nem leszel előrébb kint sem

2020. júl. 30. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Ausztria vagy Németország

Svájc csak akkor jó ha vmi nagyon jó szakmád van

Kicseszett drága hely

2020. júl. 30. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!