Hova érdemesebb utazni?
van szakmám nyelvtudásom és külföldön szeretnék elhelyezkedni leginkább: németország, svájc, austria arra, lennék kíváncsi hol érdemes elhelyezkedni, anyira nem ismerem egyik részt sem és nem szeretnék megfontolatlanul kiutazni aztán rájövök hogy, mégsem tetszik a környezet. Esetleg valakinek valami tapasztalat...
Válaszokat köszönöm?
Állás keresés céljából szeretnék kiutazni ezt még el felejtettem kiírni
20f
Svájcban élhetsz a legjobban. Én most voltam és nekem tetszett a vidéki és környezet a faházakkal de láttam Luzernt vagy Thunt az azért sűrűn lakottabb. És ne felejtsd el hogy ott a kukás is kB 3 nyelven tud.
Ausztria is jó lehet ha fontos hogy közel legyél Magyarországhoz de Svájc jobb.
Svájcot nem mondanám jobbnak
Oké,hogy nagyobb fizetés de azért tegyük hozzá,hogy kb forintban 1,5 milliót meg kell keresned,hogy jól élj mert brutális árak vannak és ezalatt azt értem,hogy a sokat szidott magyarországi áraknak a sokszorosa minden,1 misiből kb úgy élsz mint itthon 150 ezerből :D
Ausztriában addig az árak pl minimálisan drágábbak csak mint Magyarországon,könnyebb elhelyezkedni is,vízum se kell
Ha ennyire nem tudod először,hogy hova akkor azt mondanám,hogy egy nagyobb osztrák város pl Bécs,Salzburg,Graz vagy jó magyarhoz méltóan Burgenland :D
Brasco köszönöm!
Én egyenlőre nem rendelkezem enyi önerővel😃
Én nehézgépkezelőként dolgozok: autópályák, utak, árkok, tükör stb...
Nem tudom menyire ismered
Menyire keresett ez kint?
Gondolom azért ez a szakma kint is elég keresett?!
Jah, azt hittem hogy valami igazi szakmád van, nem csak egy jogsi.
Ilyen targonca/markológép/stb dolgokkal szerintem nem leszel előrébb kint sem
Ausztria vagy Németország
Svájc csak akkor jó ha vmi nagyon jó szakmád van
Kicseszett drága hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!