Hogyan lehet eljutni a pandorfi vasútállomástól az outletig? Tömegközlekedéssel meg lehet oldani?
Tényleg elképesztő, hogy eszébe se jut a legmegfelelőbb, leghitelesebb helyen megnézni....
Ez lenne a Z generáció? Pffff...!
Annyi eszed van mint egy marék lepkének. 🤣🤣🤣
Ha nem a kedvedre való választ kapsz, akkor boomer és kész... egybites ostobenkó! 🤣🤣🤣
6-os, elég ciki vihogni valakin, mikor neki van igaza. én ugyan nem tudom a választ a kérdésre, de mit lehet azon nem érteni, hogy a Google meg az outlet saját weboldala ellentmondásban vannak és személyes tapasztalatokat keres. akkor ki az egybites.
ha meg nem vetted a humorát, nos, az is a te bajod (mi van azokkal a lepkékkel?), én jót nevettem ezen a K boomeres beszóláson :))
Nézelődtem a térképen. A távolság közút mentén kb 2,5km. Az 5 perc elég kevés rá, a 27 reális.
A vonatállomáson találtam egy 298-as buszmegállót.
A képe szerint kis elektromos busz, talán 20 fős lehet.
Az outlet-nél viszont csak 273, 299-est találtam, amik a városközpont felől jönnek. A vonatállomástól kb 500m-re lehet a főút, amin elhaladnak
Viszont tuti hogy a vonatállomásról megy busz közvetlenül, hiszen sokan mehetnek vele. Az outlet-nél van megállója a Flixbus-nak is. Ilyenek mennek Budapestről is.
Viszont most néztem a Flixbus menetrendjét, s pl. ma szombaton csak 19:00 után van. Neked ez nem az igazi, ha vásárolni akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!