Beengednek magyarként, ha nincsenek nálam a magyar papírjaim?
Figyelt kérdés
Hazautazom nemsokára, kettős állampolgár vagyok, de nincsenek nálam a magyar dokumentumaim. A kiinduló országom jelenleg zöld, de ha útközben megváltozna, beengednek magyarként, ha csak külföldi útlevelem van?2020. júl. 22. 15:39
1/9 anonim válasza:
Csak akkor vagy gondban, ha bepirosodna az az ország, amely felől belépsz. Ellenben akkor nehézkes lehet igazolni azt, hogy magyar állampolgár vagy, bár valószínűleg van rá mód.
3/9 anonim válasza:
A vírushelyzetet nem tudom, de amúgy ha van nálad útlevél, akkor a nyilvántartásból látni fogják, hogy ki vagy.
4/9 anonim válasza:
Be. A rendszerben lekérdezik az adataidat és látják, ha magyar állampolgár vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
7. nem titok, csak nem vagyok itt mindig.
8. mivel a papírok szempontjából nem változtat semmin, hogy honnan jövök, ezért lehet választ adni enélkül is, mert nem releváns információ. egyébként Olaszország.
köszönöm a válaszokat egyébként.
3-4., én is ezt reméltem, ez tűnik logikusnak.
2020. júl. 24. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!