Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova érdemes most nyaralni...

Hova érdemes most nyaralni menni így a korona alatt ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék most elmenni egy 5-6 teljes napra nyaralni augusztus közepén, mit tudtok ajánlani ? Mindenképpen a tengerparti helyet szeretnék Europán belül méghozzá valami olyan várost ahol ki lehet ezt az időt bőven tölteni és lesz valami kis élet is. Plusz még jó lenne környéken ha lenne pár túrázási hely/természeti szépség könnyen megközelíthető. Spanyol országban gondolkozok első sorban ( még nincsenek új korlázások ), de jöhetnek más ötletek is.

Egyedül utaznék.

25/F

2020. júl. 19. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Gyakorlatilag egesz europaba mehetsz mert zodlbe van. En Portugaliaba mennek.
2020. júl. 19. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Majorcát néztem ki eddig. De Portugálián is gondolkodtam, Porto, Faro, Lisbon. Fogalmam sincs melyik ország tetszene jobban még egyikben sem jártam :D De úgy tudom kultúrában/életmódban és szolgáltatásokban nincs igazán eltérés
2020. júl. 19. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Azért Spanyolország és környékével legyünk óvatosak, gondoljunk csak arra, hogy június 25 (?) körül nyitottak, 3 hét telt el és már szigorítani kellett ismét. Ilyen szempontból a jövő most megjósolhatatlan. Augusztus közepe még majd 1 hónap. Addig simán eldurvulhat a helyzetük megint (sőt, Mo-n kitudja mi lesz...), szóval óvatosnak kell lenni a tervezgetéssel, én valami közelebbi vagy kevésbé kockázatos helyben gondolkodnék.
2020. júl. 19. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk még Ciprust is lemondták, ahol sokkal kevesebb fertőzött volt.:(

Szóval idén nem annyira reménykednék tengerparti nyaralásban.

2020. júl. 19. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ne menj olyan helyre, ahol még nem jártál, nem igazán tudod kiélvezni a korlátozások miatt. aztán meg parázhatsz, hogy milyen a visszatérés. én vagy a Balatonra vagy egyéb belföldi helyre mennék a helyedben vagy sehova.
2020. júl. 22. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!