Augusztus elején (5-10. között) jönnék haza Németországból, magyar állampolgár vagyok, szerintetek haza tudok jutni?
Köszönöm a válaszokat:)
Az az egy kérdésem van, hogy hogy tudom teszteltetni magam? Elméletileg csak azok tudják, akiknek van német egészségügyi kártyájuk
Kérdező, most komolyan, 2 naponként megkérdezed?
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__10594317-neme..
Senki nem fogja tudni a választ, mi lesz aug. 5-én, mert az még 3 hét és bizony a nyitás - jún. 26- óta eltelet 3 hétben rohamosan nő a fertőzöttek száma.
Nem tudom, mi okból mész ki Németországba, de ha turisztikai céllal, akkor aligha hiszem, hogy azzal szeretnéd tölteni az idődet és a pénzedet, hogy teszteket gyártass.
7-es
Láttam én is azt a kérdést, de nem én írtam ki
Akkor bocs, kérdező.
Értem az emberek bizonytalanságát, de nem értem, miért nem tudják megérteni, hogy nem lehet előre tervezni és a gyakori válaszolói főleg nem fogják tudni megmondani, mi lesz 3 hét múlva. Még a politikusok sem, akik irányítják az országokat. Sokan azt hitték, majd a nyár "kinyírja a vírust, legalább a turizmust nyomjuk le - de egyenlőre úgy tűnik, hogy ez nem fog működni :-(
Amerikát elnézve, eleinte csak naponta 30 ezer ÚJ fertőzött volt, aztán 40 ezer, aztán már 60 ezer naponta, s most már eljutottunk oda, hogy a tegnapi napon közel 75 ezer ÚJ fertőzött van. Igen, Amerika nagy ország, de sajnos terjed rendesen :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!