Kezdőoldal » Utazás » Európa » Amennyiben a parom nemsokara...

Amennyiben a parom nemsokara hazautazik Romániába, miutan visszajon nekem is 2 het karantenban kell legyek?

Figyelt kérdés
A paromnak haza kell mennie egy hetre, mindketten egy helyre vagyunk bejelemtve - egyutt elunk. Ugy tudom karamtenba kell lennie ahogy hazajott. Ez ram is var ha igy van?

2020. júl. 16. 00:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem semmi, hogy mennyi a tudatlan ember, aki csak úgy hasraütésre, utánanézés nélkül, a saját elképzelései alapján nyomja a választ. Nem csak itt, úgy általában az oldalon.
2020. júl. 16. 08:14
 12/21 anonim ***** válasza:
14%

"Nem semmi, hogy mennyi a tudatlan ember, aki csak úgy hasraütésre, utánanézés nélkül, a saját elképzelései alapján nyomja a választ. Nem csak itt, úgy általában az oldalon."

Senki se kötelezhető rá, hogy nézzen utána biztos forrásban a kérdező helyett, így legtöbben emlékezetből válaszolnak, vagy csak tippelnek, stb. Akit a tuti válasz érdekel, az nem itt kérdezősködik.

2020. júl. 16. 12:03
 13/21 anonim ***** válasza:
14%

Mondjuk szerintem IQ75 felett egy átlagember képes önmaga megtalálni erre a kérdésére a választ.

Igen, az iq75 a kérdezőnek szólt.

2020. júl. 16. 13:42
 14/21 A kérdező kommentje:

Napi 16 orat dolgozom:D nem ertem es nem erek ra utananezni igazan, gyorsabb volt pillanat alatt lekaparni a kerdest, mert erdekelt a válasz...

Köszönöm szépen mindenkinek

2020. júl. 16. 14:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Férjem Angliából jött haza június elején. Megkapta a 2 hét karantént. Én ezalatt simán eljártam dolgozni, rám, mint közös háztartásban élőre, a karantén nem vonatkozott.

Annyi javaslatot fogalmaztak meg, hogy amennyiben lehetőség van rá, külön szobát, fürdőszobát, wc-t, evőeszközöket stb. használjunk. (Mivel egyszobás lakást bérelünk, erre nem volt lehetőség.)

2020. júl. 16. 18:27
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
13: De ha már itt kérdez (És mint leírja, az oka is megvan rá, mert elfoglalt.), akkor jogosan elvárható, hogy olyanok válaszoljanak, akik konkrétan tudják a választ, ne pedig saccolás alapján reagáljanak, vagy azt írják le, ami szerintük kellene, hogy legyen. Lehet, hogy valaki ráguglizik a dologra, és esetleg ez a kérdés kidobódik az első találatok között. Erre is gondolni kellene.
2020. júl. 16. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

"ha már itt kérdez (És mint leírja, az oka is megvan rá, mert elfoglalt.)"

Azt csak a 14. hozzászólásban írta le, te meg épp a 13. hozzászólásra reagálva írtad ezt...

"akkor jogosan elvárható, hogy olyanok válaszoljanak, akik konkrétan tudják a választ"

Nem, nem várható el. Ez itt nem valami hivatalos "Tudakozó", hanem a szabadidő eltöltésének egy módja.

"Lehet, hogy valaki ráguglizik a dologra, és esetleg ez a kérdés kidobódik az első találatok között."

Amikor ezt csinálom, aztán bedobom ide a linket, rendszeresen lepontoznak, mert sokan igaziból nem is magára a válaszra kíváncsiak, hanem egyszerűen beszélgethetnékjük van. :)

2020. júl. 16. 19:33
 18/21 anonim ***** válasza:
55%

17: És akkor? Attól még igaz, amit mondtam.

Amúgy ez nem egy unaloműző oldal, hanem egy olyan, ahol kérdéseket lehet feltenni és tanácsokat kérni dolgokkal kapcsolatban.

2020. júl. 16. 19:39
 19/21 anonim ***** válasza:

"Attól még igaz, amit mondtam."

A következőket állítottad:

- "jogosan elvárható" - Ez nem igaz.

- "Lehet, hogy valaki ráguglizik a dologra, és esetleg ez a kérdés kidobódik az első találatok között. - Ez igaz.

- "Erre is gondolni kellene." - Ez minimum vitatható, hogy igaz-e.

2020. júl. 16. 19:48
 20/21 anonim válasza:
Hát elvileg ha bemutat 1 vagy 2 negatív koronatesztet, akkor "szabadulhat" a karanténból, én úgy olvastam hogy augusztus 1ig az állam fizeti a tesztet
2020. júl. 17. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!