Tudnátok mondani közelebbi, szép horvát nyaralóhelyet, látnivalókkal, esti nyüzsivel elérhető áron?
Figyelt kérdés
Csak 4 napra mennénk egy spontán ötletként, úgyhogy nem szeretnék nagyon messze menni (zadar a max, de inkább közelebb).
Valami tenegerparti városka szép tiszta vizű stranddal és esti élettel. Strand inkább kavicsos legyen, sziklás annyira nem jön be.
Baska tetszene, de úgy látom drága és zsúfolt is.
Ha van látnivaló a környéken az extra pont
2020. júl. 6. 16:32
2/4 D. Brasco válasza:
Ha csak 4 napra mennétek akkor én az isztrián néznék valamit,esetleg ahogy te is irod a krk sziget mert ott nem kell kompozni.
Ha isztria akkor a legdélebbi pontjat celoznam meg (medulin,premantura kamenjak nemzeti park)
Ha krk akkor egyertelműen stara baska....mondjuk ott esti nyüzsi nem lesz.
3/4 anonim válasza:
Most nem kell félni a zsúfoltságtól. Sok étterem, szálloda ki se nyitott.
4/4 anonim válasza:
Rovinj. Mi visszajárunk, de nekünk Vas megyéből 500 km csak. Bár nem tudom, az ország melyik részéből mennél. Csuda szép óváros, olasz hangulatú, sok strand, nemzeti park az óváros mellett mellett. Viszont kicsit drága lehet sokaknak, de mindenhol meg lehet találni szerintem a pénztárcabarát megoldásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!