Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ebben az esetben ki tudok utazni?

Ebben az esetben ki tudok utazni?

Figyelt kérdés

Jelenleg kulfoldon tartozkodom, Gorogorszagban. Busszal jottem ki es ugy is fogok hazamenni Macedonian es Szerbian keresztul. Miutan hazaertem, masnap indulnek Ausztriaba flixbusszal... Eddig ugyan soha nem szkenneltek be az igazolvanyomat, de ha megis megtennek, latnak a hataron, hogy elozo nap Szerbiabol jottem haza? Ha az osztrak allampolgaroktol kerik a tesztet vagy a karantent, akkot tolem is kernek, ha "lebuknek"

[link]

2020. júl. 5. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
29%
Számomra úgy tűnik, hazudni és csalni szeretnél. Ami aljas szemét dolog, csak a legalja trógerek csinálnak ilyet.
2020. júl. 5. 11:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Mondtam ilyet? Jol esik a kioktatas az ilyen alszentektol.
2020. júl. 5. 12:16
 3/3 A kérdező kommentje:
"Ausztria megnyitotta határait, az utazási szabadság helyreállt minden EU-ország irányába, kivéve Svédországot, Portugáliát, valamint Nagy-Britanniát. Az ezekből az országokból történő beutazás esetén nincs kötelező karantén vagy COVID-19 teszt. Az új szabályozás kizárólag osztrák állampolgárokra, valamint azokra érvényes, akik az érintett országokban állandó vagy ideiglenes lakhellyel rendelkeznek. Feltétel továbbá, hogy a megelőző 14 napban nem jártak harmadik országban." nem tudom sajnos, hogy ez mikori cikk.
2020. júl. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!