Vatikán milyen hely életre?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 08:46
1/15 anonim válasza:
Vatikánban nincsenek olyan lakók, aki nem kötődnek az egyházhoz. A teljes lakosság kevesebb, mint ezer. Miért kérdezed? Ott letelepedni nem lehet. Vatikán állampolgárai sem mind a városban laknak.
2/15 A kérdező kommentje:
1-es szimpatikus ország és nagyon kultúrált így gondoltam jó lenne ott letelepedni
2020. júl. 2. 09:39
3/15 anonim válasza:
Vatikán nem ország. És mint írtam, olyanok nem élnek benne, akiknek a munkája nem köti szorosan az egyházhoz. Nem friss adat ugyan, de nagy eltérés nem lehet, kb. 130 laikus lakja.
5/15 A kérdező kommentje:
4-es miért is?
Megkérdeztem,hogy milyen ország...ez aztán a brutális dolog,ilyet még soha senki nem csinált itt,csak 10 óránként jönnek az xy ország milyen szintű kérdések...
2020. júl. 2. 11:09
6/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy Vatikán nem ország, hanem egy tenyérnyi városrész Rómán belül. Mintha mondjuk Budapest egyik kerülete lenne, önálló jogi státussal.
7/15 anonim válasza:
8/15 A kérdező kommentje:
6-os értem,hogy kicsi de attól még ország
Írd be,hogy Európa országai
2020. júl. 2. 11:18
9/15 anonim válasza:
Nem, nem írom be. Most már kezdesz trollkodni.
Első válaszig nem volt baj. Megkérdezted, megválaszoltam. Most már harmadszor. Legyen elég ennyi. Menj el papnak, legyél kiváló. emelkedj bíborosi szintre, és érd, hogy pápa lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!