Utazott már valaki flixbusszal az ujraindulasuk óta?
Figyelt kérdés
Esetleg a becs-budapest vonalon? Azt olvastam, hogy zárva van a wc a buszon. Ez igaz?? Illetve mi történik, ha valaki nem bírja ki a 3 órás utat? Köszönöm2020. jún. 19. 22:54
1/7 anonim válasza:
Ljubljanaba 2x megálltunk benzinkúton. Az 7 óra volt, szerintem ez alapján egyszer megálltok majd.
2/7 anonim válasza:
Ha ez probléma, miért nem mész inkább vonattal? Értem én, hogy nem all meg a reptéren vagy drágább, de inkább atszallok meg fizetek többet, ha tudom magamról, hogy egyébként ott feszengenék Győrtől Kelenföldig, hogy ne legyen csőtörés, a szárligeti terelésben meg egyenesen megőszülnèk.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt a wc dolgot utólag vettem csak észre, álmomban nem gondoltam volna, hogy bezarjak a wct. Es közvetlen becs-bp vonat meg sajnos csak egy van naponta. De ezek szerint Győrben minden busz megall?
2020. jún. 20. 12:39
4/7 anonim válasza:
Én mentem már flixbusszal, igaz más vonalon, de el lehetett végezni a dolgot (kicsit nehéz volt kinyitni kabint).
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, és hogy kell kinyitni?
2020. jún. 24. 06:28
6/7 anonim válasza:
Már nem nagyon emlékszem rá 😅(1 éve volt) de talán erősebben kellett benyomni meg el kellett fordítani. De mondom, nem emlékszem rá, nekem is csak barátom mondta, hogy neki sikerült, és akkor még egyszer elmentem megpróbálni.
7/7 anonim válasza:
Lehet fura ötlet de egy üvegbe lehetséges megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!